Elektriker Södermalm

RenovEl är din elektriker på Södermalm som alltid är nära till hands. Vårt dedikerade team av behöriga elektriker på Södermalm står redo att ta itu med alla dina önskemål, oavsett om det är småfix, Små eljobb reparationer eller större projekt. Vi erbjuder en omfattande rad av eltjänster för att säkerställa att din elanläggning är i toppskick. Från grundläggande elservice till avancerade elinstallation på Södermalm. vårt fokus ligger alltid på att leverera högkvalitativa resultat och enastående kundservice.  Med vår dygnet-runt-eljour kan du känna dig trygg i att vi finns här för dig när du behöver oss som mest.
Välj RenovEL som din elektriker på Södermalm och låt oss hjälpa dig att ta hand om elen på ett pålitligt och professionellt sätt till konkurrenskraftiga priser.

Lokal elektriker Södermalm

Med vårt fokus på Södermalm kan vi tillhandahålla ett brett spektrum av elinstallationer som sträcker sig från mindre reparationer till mer avancerade projekt. Våra erfarna och pålitliga elektriker på Södermalm är redo att ta itu med dina eluppdrag med snabbhet och precision. Vi tar hand om allt från småfix och omläggning av elledningar till byte av elcentraler samt installation av laddboxar och solcellsanläggningar. Du kan lita på oss för att leverera högkvalitativa lösningar för dina elbehov på Södermalm.

Elektriker i Södermalm med omnejd

Vi tillhandahåller en omfattande rad elektrikertjänster på Södermalm, vilket inkluderar installation av eluttag, byte av elcentraler och proppskåp, installation av jordfelsbrytare, belysning, strömbrytare och lampknappar, spotlights och dimmers, samt byte av termostater. Våra tjänster omfattar även eldragning, dygnet-runt-eljour, anslutning av vitvaror samt installation av både köks- och badrumsbelysning. Dessutom utför vi installation av laddboxar och solceller, inklusive växelriktare på Södermalm.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Elinstallation Södermalm

Behöver du hjälp med elinstallation på Södermalm? RenovEl är här för att hjälpa till och bistår gärna med ren elektriker i Södermalm. Våra skickliga elinstallatörer kan hantera allt från mindre jobb som att installera eluttag och belysning till större projekt som att byta elcentraler och utföra eldragning och jordning. Vi erbjuder även akut eljour dygnet runt och kan assistera med att ansluta vitvaror samt installera belysning i kök och badrum. Kontakta oss idag för att boka en pålitlig och prisvärd elektriker på Södermalm.

Eljour i Södermalm 24/7

Vår jourelektriker på Södermalm står tillgänglig dygnet runt för att hantera alla dina akuta elproblem. Oavsett om det är ett strömavbrott, ett fel i elsystemet om det luktar bränt eller något annat som kräver omedelbar uppmärksamhet, kan du lita på våra dedikerade jourelektriker för snabba och pålitliga lösningar. Vi förstår vikten av att ha tillgång till en pålitlig elservice när det behövs som mest. Kontakta vår eljour i Södermalm 24/7

Främsta Elfirman på Södermalm

Vi erbjuder en omfattande uppsättning elektrikertjänster, inklusive:

  • Installation av eluttag och uppdatering av elcentraler och proppskåp.
  • Installation av jordfelsbrytare för ökad säkerhet.
  • Installation av diverse belysningslösningar som strömbrytare, lampknappar, spotlights, och dimmers.
  • Uppgradering av termostater och professionell eldragning för förbättrad energieffektivitet.
  • En eljour som är tillgänglig dygnet runt för att hantera akuta elproblem.
  • Installation av vitvaror och specialdesignad belysning för kök och badrum.
  • Installation av laddboxar och solcellssystem, inklusive växelriktare.
Elektriker Södermalm​

Hur snabbt kan RenovEL svara på en akut elsituation på Södermalm?

Vår eljour är tillgänglig dygnet runt för att snabbt svara på alla typer av akuta elproblem. Vi strävar efter att ge snabb och effektiv service för att minimera eventuella olägenheter och säkerställa din säkerhet. Ring oss om läget är akut.

Varför välja oss som din Elektriker på Södermalm

Som en del av vår strävan att vara den bästa elektrikern i Södermalm har vi en konkurrenskraftig prissättning på elservice samt eljour som du snabbt och enkelt kan boka i Södermalm.
Med Renovel kan du boka en elektriker i Södermalm med några få klick. Du får en tydlig offert direkt och kan välja en tid som passar dig bäst. Renovel erbjuder också en smidig betalningslösning, garanti på arbetet som utförs samt är ansvarsförsäkrade.
Vi är stolta över att vara den främsta elektrikern i Södermalm som kan erbjuda våra tjänster genom innovativa arbetssätt.

Frågor och svar

Priset för att anlita oss som din elektriker i Södermalm kan variera beroende på omfattningen av arbetet. Det är viktigt att komma ihåg att det är värt att investera i en professionell och kvalitativt utförd installation. Vi på RenovEl erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra tjänster. Vi ger alltid våra kunder en tydlig offert och vi arbetar transparent så att du vet vad du betalar för. Priset kan variera beroende på faktorer som arbetskostnad, materialkostnad och eventuella extraarbete.

Kostnaden för att anlita en elektriker beror på flera faktorer, inklusive typen av arbete som behövs utföras och materialets kostnad. För att få en exakt prisuppgift är det bäst att kontakta oss och begära gratis offert som baseras på dina specifika önskemål.

RenovEl är här för att hjälpa dig med alla typer av elarbete på Södermalm. Vårt team av erfarna och kvalificerade elektriker är redo att assistera dig, oavsett om det handlar om små reparationer eller större projekt. Tveka inte att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor och hjälper dig med dina elbehov på Södermalm.

Kostnaden för att dra om el kan variera avsevärt beroende på flera faktorer, storleken på huset, omfattningen av arbetet, och den befintliga elinstallationens skick. Generellt sett kan priset variera från några hundra till över tiotusen kronor, det beror på hur omfattande projektet är och eventuella materialval du önskar. För en exakt uppskattning är det bäst att kontakta oss som din lokala elektriker i Södermalm för att få en offert baserad på dina specifika önskemål och förutsättningar helt gratis.

Att välja RenovEl innebär att du väljer ett team med ett fast etablerat rykte för kvalitet och pålitlighet, stödd av positiva omdömen från tidigare kunder.

Priset för att dra om el beror på projektets storlek och komplexitet samt på den befintliga elinstallationens skick. Genom att erbjuda en kostnadsfri konsultation, ser vi till att ge dig en exakt och skräddarsydd kostnadsuppskattning för ditt specifika projekt. Vårt mål är att tillhandahålla prisvärda arbete utan att kompromissa med kvaliteten eller säkerheten.