Elektriker Serviceutbud

Ta del av vår elektrikerservice. Vi erbjuder pålitlig elektrikerservice i Stockholm med fokus på säkerhet och professionalism. Våra duktiga elektriker är redo att hantera allt från installationer till reparationer med hög kvalitet och noggrannhet.  

Lokal elektriker nära dig

Förvänta dig enastående Elektrikerservice av högsta klass från våra erfarna elektriker. Vi placerar alltid kunden i centrum och förstår att kundnöjdhet är nyckeln till vår framgång. Vårt främsta mål är att leverera resultat som överträffar dina förväntningar. Vi värdesätter öppen kommunikation och strävar efter att du ska känna dig helt trygg när du väljer oss. Därför tilldelas varje kund en erfaren projektledare som stöttar dig genom hela processen, oavsett om det gäller små eller stora projekt.

Kvalitet

Vi tummar aldrig på kvalitén, alla våra arbeten utförs fackmannamässigt. Arbetet vi gör utförs alltid enligt gällande branschregelger samt följer boverkets byggregler. Vi gör egenkontroller och lämnar alltid 2 års garanti på utfört arbete och 10 år på tätskikt. 

Konkurrenskraftiga priser

Tack vare vår långa erfarenhet, stora kontaktnät samt väl uppdaterade program har vi med rätt planering lyckats utföra våra projekt kostnadseffektivt. Vi har ett väletablerat samarbete med våra leverantörer som säkerställer utmärk logistik. Detta gör att vi kan sänka våra kostnader utan att påverka kvalitén. 

Miljö

Vi värnar om miljön och därför är miljöarbete en självklar fråga i vår vardag. För att uppnå detta arbetar vi systematiskt och strukturerat med stöd av gällande författningar och Sveriges miljömål. Vi strävar efter att utveckla och förbättra vårt arbetssätt, både när det gäller vår egen direkta miljöpåverkan och vår indirekta påverkan på miljön via våra leverantörer och andra aktörer i branschen. 

Serviceutbud el-arbeten

Vi är ett behörigt elbolag med egna behöriga elektriker i Stockholm. Vi hjälper till med allt från att byta el-uttag och strömbrytare till att dra om elen i hela huset. Arbetet sker alltid tryggt och säkert med dig i fokus. Vi samarbetar med de största leverantörerna inom elbranschen. Vi finns där vid nyproduktion, ombyggnation samt tillbyggnad och renovering. Vi garanterar högsta säkerhet och resultat.

Hör av dig och få kostnadsfri offert idag.

Ett Brett Spektrum av Elektrikertjänster i Danderyd​ - elektriker i Stockholm

få en kostnadsfri offert

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöver hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert så snart vi kan.

kontakta oss!

Säkra din kostnadsfria offert redan idag! Dra nytta av kompetensen från våra kvalificerade elektriker och erfarna projektledare.