Välkommen till RenovEl -elektriker i stockholm

RenovEL är en pålitlig elfirma med skickliga elektriker i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av elarbeten och hjälper såväl privatpersoner som företag med alla typer av elinstallationer. RenovEL är behörig elfirma med egna elektriker i Stockholm. Vi är kända för vår gedigna erfarenhet av elarbeten och vår förmåga att leverera högkvalitativa resultat. Genom åren har vi arbetat med en mängd olika projekt och har byggt upp en imponerande kunskap och expertis inom området. Vårt främsta mål är att erbjuda pålitliga och hållbara lösningar som uppfyller våra kunders behov och förväntningar.

Allt inom EL-installation

Elfirma med behöriga elektriker i Stockholm

Vi är din elektriker som hjälper till med allt från att byta el-uttag och strömbrytare till att dra om elen i hela huset. Arbetet sker alltid tryggt och säkert med dig i fokus. Vi samarbetar med de största leverantörerna inom elbranschen. Med vår långa erfarenhet av elarbeten kan du känna dig trygg när du anlitar oss för dina elinstallationer. Vårt team av erfarna elektriker har hanterat diverse projekt, inklusive belysning, eluttag och strömbrytare, elcentraler och säkringar samt kabelförläggning. Vi känner till de senaste tekniska riktlinjerna och industristandarderna för att säkerställa korrekt och säker installation. Med RenovEL kan du vara säker på att ditt elsystem kommer att fungera optimalt och vara i linje med gällande säkerhetsbestämmelser. Hör av dig för en en kostnadsfri offert idag. 

Kontakta oss idag för ett bekymmerfritt projekt!

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Här kan du läsa våra recensioner och vad våra tidigare kunder säger om oss. Fler kundomdömen kan du läsa under referenser.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Renovel
Din elektrikerfirma i Stockholm

Vår framgångshistoria börjar med vårt åtagande att leverera oöverträffad expertis och service som elfirma i Stockholm området. Vi på RenovEL är stolta över att hjälpa både privatpersoner och företag med alla typer av elinstallationer och elektrikerservice. Oavsett om du behöver hjälp med att installera laddbox, installera belysning i ditt hem eller om du behöver byta elcentral och dra om el, så kan vi ta hand om det åt dig. Våra skickliga elektriker är utbildade och erfarna inom både privat- och företagsmiljöer och kan anpassa våra tjänster efter dina individuella önskemål. Vi förstår vikten av att kunna erbjuda effektiv och pålitlig elinstallation i Stockholm som hjälper dig att uppfylla dina önskemål på bästa sätt.

RenovEL är en behörig elfirma med egna elektriker i Stockholm. Det betyder att våra elektriker är officiellt certifierade och har den nödvändiga behörigheten att utföra elarbeten på ett säkert och professionellt sätt. Vi på RenovEL prioriterar säkerhet och har genomgått omfattande utbildning och certifiering för att säkerställa att vi levererar högkvalitativa och trygga elinstallationer. När du anlitar oss kan du vara helt säker på att våra elektriker är kompetenta och kunniga inom sitt område och att de kommer att utföra jobbet på ett ansvarsfullt sätt.

Erfaren Elektriker

Våra elektriker i Stockholm har erfarenhet av att tillhandahålla kvalitativ elektrikerservice. Vår kompetens går långt bortom grundläggande elektrikerarbete. Vi har ett team av specialister som är experter på olika områden inom el-tjänster. Oavsett om det gäller komplicerade industriella installationer eller avancerad belysningsdesign för ditt hem, kan du lita på att våra specialister har den djupa tekniska kunskapen för att leverera överlägsna resultat.

Behörig Elektriker

Vi är en behörig elfirma med utbildade elektriker.  Vi omfamnar innovation och håller oss ständigt uppdaterade om de senaste teknologiska framstegen inom vår bransch. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda dig de mest moderna och effektiva lösningarna tillgängliga på marknaden. Från smarta hem-lösningar till energieffektiva Solcells installationer. Vårt mål är att ständigt vara i framkant och leve

Nöjda Kunder

Vi tror på att bygga starka relationer med våra kunder genom att alltid sätta dina behov i fokus. Vårt tillvägagångssätt är inte en ”en storlek passar alla” det är skräddarsytt för att passa just dina specifika önskemål och krav. Vi förstår att varje projekt är unikt och kräver individuell uppmärksamhet. Genom att lyssna på dina önskemål och förstå dina behov kan våra elektriker skapa skräddarsydda lösningar som verkligen motsvarar dina förväntningar.

Effektiv planering

Vi förstår att tid är en värdefull och vi tar din tid på allvar. Genom noggrann planering och effektiv elektriker service strävar vi efter att slutföra projekt i tid och inom budget. Våra elektriker är välutbildade i att hantera projekt av alla storlekar och komplexitetsnivåer. Oavsett om det är en snabb reparation eller en omfattande installation, kan du luta dig tillbaka och vara säker på att vi tar hand om allt på ett smidigt sätt.

Hållbara lösningar

Vi är medvetna om vårt ansvar gentemot miljön och samhället. Därför strävar vi efter att integrera hållbara och miljövänliga lösningar i vårt arbete. Från att rekommendera energieffektiva apparater till att föreslå solenergilösningar, Laddbox till energisnåla produkter är vi engagerade i att hjälpa dig minska din klimatpåverkan och spara pengar på lång sikt.

Garanti och Ansvarsförsäkring

När du anlitar oss som din elfirma i Stockholm kan du vara säker på att du får högsta kvalitet i varje aspekt av vårt arbete. Vi erbjuder garanti på våra utförda tjänster och produkter, vilket ger dig extra trygghet och förtroende. Om det skulle uppstå några problem eller frågor efter avslutat arbete, är vi här för att lösa dem på ett snabbt och effektivt sätt. Vi är även ansvarsförsäkrade. 

Vi Växer Med Dig

Oavsett om du är en privatperson som vill renovera ditt hem och är ute efter en skicklig elektriker i Stockholm eller en företagsägare som behöver komplex EL entreprenad, är vi redo att leverera hållbara lösningar till bra pris. Vi strävar efter att bygga långvariga relationer med våra kunder och vara din pålitliga elektriker i Stockholm.

Kontakta Oss och få hjälp med elarbetet

Vi på Renovel är övertygade om att vårt åtagande för kvalitet, säkerhet och kundnöjdhet kommer att överträffa dina förväntningar. Vi är  redo att ta itu med ditt nästa projekt, oavsett hur stort eller litet det kan vara. Kontakta oss idag för att diskutera dina idéer och önskemål. Låt oss tillsammans skapa lösningar som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förhoppningar. Välkommen till Renovel – Vi tar hand om din EL!

få en kostnadsfri offert

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöver hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri Elektriker offert så snart vi kan, oftast inom 2 timmar .