Elektriker Botkyrka

RenovEL är det självklara valet för alla som söker Elektriker i Botkyrka. Vårt dedikerade team av behöriga elektriker är utrustade och redo att ta sig an utmaningar från mindre reparationer till större projekt över hela Botkyrka. Vi är stolta över att kunna erbjuda professionell elinstallation och en tillgänglig el jour dygnet runt, allt till priser som speglar vårt åtagande till prisvärdhet och kvalitet.

Tillgänglig Elektriker Botkyrka Lokal Service

Vår starka närvaro i Botkyrka möjliggör för oss att tillhandahålla omfattande elinstallationer och service som täcker allt från mindre justeringar till komplexa projekt. Våra tekniker, kända för sin pålitlighet och effektivitet, är alltid redo att möta dina elektriska behov. Oavsett om det innebär att dra om el, uppdatera elcentraler, eller installera laddbox och solcellssystem, kan du lita på vårt expertteam av behörig elektriker i Botkyrka.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Ett brett utbud av elektrikertjänster

Hos RenovEL erbjuder vi en diversifierad portfölj av elektrikertjänster i Botkyrka, inklusive installation av eluttag, uppdatering av elcentraler och proppskåp, jordfelsbrytare, ett brett utbud av belysningslösningar, och mycket mer. Vår dygnet runt tillgängliga eljour står redo att hitta och åtgärda dina akuta elproblem, medan vi också specialiserar oss på moderna energilösningar som laddboxar och solcellssystem.

Behov av Professionell Elinstallation i Botkyrka?

Oavsett projektets storlek, från mindre uppgifter till omfattande elinstallationer, är RenovEl här för att hjälpa. Vår eljour, tillgänglig dygnet runt, säkerställer att du får den assistans du behöver närhelst elrelaterade problem uppstår, allt för att ditt hem eller företag ska fortsätta att fungera optimalt.

 

Varför välja RenovEL som din elektriker i Botkyrka?

Utöver våra konkurrenskraftiga priser, erbjuder vi en problemfri bokningsprocess, transparenta offerter, flexibel schemaläggning, och en säker betalningslösning. Alla våra arbeten kommer med en omfattande garanti, stödd av en fullständig ansvarsförsäkring, vilket ger dig fullständig lugn och ro när du anlitar oss som din elektriker i Botkyrka.

Vanliga Frågor

 

Vi strävar efter att erbjuda våra tjänster till konkurrenskraftiga priser, med en tydlig och transparent prissättning som återspeglar projektets omfattning och de nödvändiga materialen.

Tack vare vår lokala närvaro kan vi erbjuda snabba svarstider och effektiv service för alla våra kunder i Botkyrka, oavsett tidpunkt på dygnet.

Investering i solceller är inte bara bra för miljön utan kan också leda till betydande besparingar på energikostnaderna över tid. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa just dina behov och förutsättningar.

RenovEl står redo att bli din föredragna elektriker i Botkyrka, oavsett omfattningen av ditt projekt eller de utmaningar du står inför. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig och att erbjuda lösningar som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar. Vår dedikation till kundnöjdhet, tillsammans med vår strävan efter teknisk excellens, säkerställer att varje projekt hanteras med största omsorg och professionalism.

Ett Engagemang för Hållbarhet och Innovation

I takt med att teknologin utvecklas, förbinder vi oss på RenovEl att ligga i framkant när det gäller hållbara och innovativa eltekniklösningar. Vårt mål är inte bara att adressera dina omedelbara elbehov utan också att bidra till en mer hållbar och energieffektiv framtid. Vi är passionerade om att integrera gröna teknologier, som solceller, i våra projekt för att minska koldioxidavtrycket och främja förnybar energi.

Bygg en Långsiktig Relation

Vårt åtagande sträcker sig bortom enstaka projekt. Vi värderar långsiktiga relationer med våra kunder och strävar efter att vara din pålitliga elektriker partner under många år framöver. Genom att välja RenovEl får du tillgång till ett team som ständigt strävar efter att förbättra och anpassa våra tjänster för att möta dina föränderliga behov och förväntningar.

Kontakta Oss för en Kostnadsfri Konsultation

Är du redo att börja ditt nästa elprojekt i Botkyrka, eller behöver du omedelbar hjälp från vår eljour? Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Vi ser fram emot att diskutera hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål och tillhandahålla de elektrikertjänster du behöver för att göra ditt hem eller företag säkrare, mer effektivt och mer hållbart.