Elektriker Stockholm

RenovEL är den självklara elektrikern i Stockholm. Vi är elfirman du kan lita på när det gäller elinstallationer och elservice i Stockholm med omnejd. Våra behöriga och duktiga elektriker i Stockholm är redo att hjälpa dig med allt från mindre småfix, småeljobb,  elreparationer till större elprojekt och elinstallation. Vi erbjuder professionell elektrikerservice, elinstallation och eljour i Stockholm med omnejd till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss idag och få en kostnadsfri offert. 

Lokal elektriker Stockholm

Med vår lokala närvaro i Stockholm kan vi erbjuda heltäckande elinstallation och elservice som sträcker sig från små reparationer till komplexa elinstallationer. Våra erfarna och pålitliga elektriker står redo att hantera dina önskemål och behov med snabbhet och noggrannhet. Vi utför allt från att dra om el eller bya elcentral till att installera laddbox och solceller.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Elinstallation i Stockholm

Behöver du hjälp med elinstallation i Stockholm? RenovEL står till tjänst för alla dina behov. Våra duktiga elinstallatörer kan ta hand om allt från mindre småjobb som att installera eluttag och belysning till mer omfattande projekt som att byta elcentral, jordfelsbrytare och utföra eldragning samt jordning. Vi erbjuder även akut eljour dygnet runt och kan hjälpa till med att koppla vitvaror samt installera köks- och badrumsbelysning. Kontakta oss idag för att boka en pålitlig och prisvärd elektriker i Stockholm.

Eljour i Stockholm 24/7

Vår elektrikerjour i Stockholm står tillgänglig dygnet runt för att hantera alla dina akuta elproblem. Oavsett om det är ett strömavbrott, ett fel i elsystemet, om det luktar bränt eller något annat som kräver omedelbar hantering, kan du lita på våra duktiga jourelektriker för snabba och pålitliga lösningar. Vi förstår vikten av att ha tillgång till en pålitlig elservice när det behövs som mest. Kontakta vår eljour i Stockholm 24/7 idag!

Vi erbjuder elektrikertjänster i Stockholm med omnejd

Vi erbjuder omfattande elektrikertjänster i Stockholm, inklusive installation av eluttag, byte av elcentral och proppskåp, installation av jordfelsbrytare, belysning, strömbrytare och lampknappar, spotlights och dimmers, samt byte av termostat. Vi utför även eldragning, tillhandahåller eljour, kopplar vitvaror och installerar både köks- och badrumsbelysning. Vi utför även installation av laddbox och solceller inkl växelriktare i Stockholm.

Varför välja RenovEL som din Elektriker i Stockholm

Som en del av vår strävan att vara den bästa elektrikern i Stockholm har vi en konkurrenskraftig prissättning på elservice samt eljour som du snabbt och enkelt kan boka i Stockholm.
Med Renovel kan du boka en elektriker i Stockholm med några få klick. Du får en tydlig offert direkt och kan välja en tid som passar dig bäst. Renovel erbjuder också en smidig betalningslösning, garanti på arbetet som utförs samt är ansvarsförsäkrade.
Vi är stolta över att vara den främsta elektrikern i Stockholm som kan erbjuda våra tjänster genom innovativa arbetssätt.

Frågor och svar

Priset för att anlita oss som din elektriker i Stockholm kan variera beroende på omfattningen av arbetet. Det är viktigt att komma ihåg att det är värt att investera i en professionell och kvalitativt utförd installation för att säkerställa säkerheten och funktionaliteten hos dina elsystem.
Vi på RenovEl erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra tjänster. Vi ger alltid våra kunder en tydlig offert och vi arbetar transparent så att du vet vad du betalar för. Priset kan variera beroende på faktorer som arbetskostnad, materialkostnad och eventuella extraarbete.

Kostnaden för att anlita en elektriker beror på flera faktorer, inklusive typen av arbete som behövs utföras och materialets kostnad. För att få en exakt prisuppgift är det bäst att kontakta oss och begära gratis offert som baseras på dina specifika önskemål.

En bra elektriker kan hittas genom att utföra noggrann forskning och bedömning av olika företag. Det är viktigt att leta efter certifierade och behöriga elektriker med erfarenhet och ett gott rykte. Referenser från tidigare kunder och läsning av recensioner kan också vara till hjälp för att bedöma kvaliteten på arbetet. Du kan läsa mer om vad våra tidigare kunder har sagt om oss genom att läsa under referenser högst upp i menyn.

Kostnaden för att dra om el i ett hus kan variera avsevärt beroende på flera faktorer, inklusive storleken på huset, omfattningen av arbetet, och den befintliga elinstallationens skick. Generellt sett kan priset variera från några hundra till över tiotusen kronor, det beror på hur omfattande projektet är och eventuella materialval du önskar. För en exakt uppskattning är det bäst att kontakta oss som din lokala elektriker för att få en offert baserad på dina specifika önskemål och förutsättningar helt gratis.