Elektriker Ekerö

Välkommen till RenovEl, där vi står som det självklara valet för alla som behöver en elektriker i Ekerö. Vårt team av certifierade elektriker är redo att bistå dig med allt från mindre reparationer till stora projekt över hela Ekerö. Vi levererar professionell service inom elinstallation och eljour till konkurrenskraftiga priser, för att möta alla dina behov.

Tillgängliga Lokalt i Ekerö

Vår starka lokala närvaro i Ekerö möjliggör för oss att erbjuda heltäckande elinstallation och elservice som spänner från små reparationer till avancerade elinstallationer. Våra erfarna och pålitliga elektriker är väl förberedda att hantera dina elektriska behov med både snabbhet och noggrannhet. Oavsett om det gäller att dra om el, byta ut elcentraler, eller installera laddboxar och solceller, kan du räkna med oss.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader
Brett Utbud av Elektrikertjänster

Brett Utbud av Elektrikertjänster

RenovEl erbjuder ett omfattande utbud av elektrikertjänster i Ekerö, däribland installation av eluttag, byte av elcentral och proppskåp, installation av jordfelsbrytare, diverse belysningsalternativ som strömbrytare, lampknappar, spotlights och dimmers, samt termostatbyten. Vi är även skickliga på eldragning, tillhandahåller en omfattande eljour, kopplar vitvaror, och installerar belysning för kök och badrum. Dessutom specialiserar vi oss på installation av laddboxar och solceller, inklusive växelriktare, i Ekerö.

Professionella Elinstallationstjänster i Ekerö

Behöver du professionell hjälp med elinstallation i Ekerö? RenovEl står redo att assistera. Våra duktiga elinstallatörer hanterar allt från små uppgifter, såsom att installera eluttag och belysning, till mer omfattande projekt som att byta elcentral och genomföra eldragning och jordning. Vi erbjuder även en akut eljour dygnet runt för att kunna bistå med koppling av vitvaror samt installation av köks- och badrumsbelysning när det behövs.

Dygnet Runt-Eljour i Ekerö

Vår eljour i Ekerö är alltid tillgänglig för att hantera alla dina akuta elproblem. Oavsett om du stöter på ett strömavbrott, upptäcker fel i elsystemet, eller något annat som kräver omedelbar uppmärksamhet, kan du lita på våra dedikerade jourlektriker för snabba och pålitliga lösningar. Vi förstår vikten av att ha tillgång till pålitlig elservice när du som mest behöver det och vår eljour i Ekerö står redo 24/7.

Varför Välja RenovEl som Din Elektriker i Ekerö?

Vi strävar efter att vara den bästa elektrikern i Ekerö, vilket reflekteras i vår konkurrenskraftiga prissättning på elservice samt vår tillgängliga eljour som du enkelt kan boka. Med RenovEl är det enkelt att boka en elektriker i Ekerö med bara några få klick. Du får en tydlig offert direkt och kan välja en tid som passar dig bäst, allt medan vi erbjuder en smidig betalningslösning, garanti på det arbete som utförs, och är fullt ansvarsförsäkrade.

Vanliga Frågor och Svar:

Priset för våra tjänster varierar beroende på omfattningen av arbetet. Vi på RenovEl erbjuder konkurrenskraftiga priser och en transparent offertprocess så att du vet exakt vad du betalar för. Det är viktigt att komma ihåg att investeringen i en professionell och kvalitativ installation säkerställer både säkerhet och funktionalitet i ditt elsystem. Vårt mål är att ge dig bästa möjliga service till ett rimligt pris, samtidigt som vi aldrig kompromissar med kvaliteten på vårt arbete.

Kostnaden för att anlita en elektriker i Ekerö beror på typen av arbete som behövs, omfattningen av projektet, och de material som används. Vi rekommenderar att du kontaktar oss direkt för att få en gratis, skräddarsydd offert baserad på dina specifika önskemål och behov.

Om du behöver hjälp med någon form av elarbete i Ekerö, är du välkommen att kontakta oss på RenovEl. Vårt team av erfarna och behöriga elektriker är redo att assistera dig med allt från mindre reparationer till mer omfattande projekt. Vi är här för att svara på dina frågor och erbjuda lösningar som uppfyller dina behov.

Kostnaden för att dra om el i ditt hem eller företag i Ekerö kan variera beroende på flera faktorer, inklusive storleken på fastigheten, omfattningen av arbetet, och den befintliga elinstallationens skick. För att få en exakt uppskattning av vad ditt projekt kan komma att kosta, rekommenderar vi att du kontaktar oss för en personlig offert.

På RenovEl är vi stolta över att vara en pålitlig och framstående elektriker i Ekerö. Vår strävan är att tillhandahålla tjänster som inte bara uppfyller utan överträffar dina förväntningar. Vi använder oss av den senaste tekniken och följer de högsta säkerhetsstandarderna för att säkerställa att ditt projekt utförs på ett säkert och effektivt sätt.
Kontakta oss idag för att diskutera ditt elprojekt i Ekerö! Vi ser fram emot möjligheten att arbeta tillsammans med dig och att förse dig med de elektrikertjänster du behöver för att göra ditt hem eller företag säkrare och mer energieffektivt. Välj RenovEl för din nästa elinstallation eller reparation och upplev skillnaden med service från ett företag som verkligen bryr sig om din tillfredsställelse och välbefinnande.