Elektriker Haninge

När behovet av en kvalificerad elektriker uppstår i Haninge, är RenovEl det självklara valet. Vårt team, bestående av erfarna och behöriga elektriker, är redo att hjälpa dig med allt från enkla reparationer och småfix till storskaliga projekt. Vi är engagerade i att leverera professionell service inom elinstallation och erbjuder en dygnet runt-eljour i Haninge, allt till konkurrenskraftiga priser.

Lokal Elektriker Haninge

Vår närvaro i Haninge gör oss till din tillgängliga partner för alla typer av elinstallation och elservice, från simpla reparationer till mer avancerade elprojekt. 

Våra kunniga och tillförlitliga elektriker är alltid redo att möta dina elektriska behov med precision och effektivitet, oavsett om det handlar om att uppdatera elsystem, installera laddboxar, eller integrera solceller i ditt hem eller företag.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Omfattande elektrikerservice tillgänglig i Haninge

RenovEl erbjuder en bred palett av elektrikertjänster, inklusive:

  • Installation och uppgradering av eluttag, byten av elcentraler och proppskåp.
  • Installation av jordfelsbrytare och ett varierat utbud av belysningslösningar.
  • Professionell eldragning, dygnet runt-tillgänglig eljour, installation av vitvaror, samt anpassad belysning för kök och badrum.
  • Installation av laddboxar och solceller, inklusive växelriktare, för att främja hållbara energilösningar i Haninge.

Behöver du hjälp med elinstallation i Haninge?

Våra skickliga elinstallatörer hanterar allt från mindre uppgifter som att installera eluttag och belysning till mer omfattande projekt som att byta elcentral och genomföra eldragning och jordning. Vi erbjuder även en akut eljour dygnet runt för att omedelbart kunna bistå med alla dina elrelaterade behov.

Eljour i Haninge dygnet runt

Vår eljour i Haninge är alltid tillgänglig för att snabbt och effektivt hantera alla dina akuta elproblem. Oavsett om du upplever ett strömavbrott, upptäcker fel i elsystemet, eller känner en brännande lukt som kräver omedelbar uppmärksamhet, kan du lita på våra jourlektriker för snabba och tillförlitliga lösningar.

Varför välja RenovEL som din elektriker i Haninge?

Vi strävar efter att vara det bästa alternativet för elektrikertjänster i Haninge genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser, enkel bokning, och transparenta offertprocesser. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att erhålla kvalificerad hjälp när du behöver det, med garantier på utfört arbete och fullständig ansvarsförsäkring för din sinnesro.
Vårt engagemang för kvalitet, innovation, och kundtillfredsställelse gör oss till den främsta elektrikern i Haninge, redo att ta oss an dina utmaningar och överträffa dina förväntningar. Kontakta oss idag för att starta ditt nästa projekt eller få hjälp med dina akuta elbehov.

Frågor och Svar – Elektriker Haninge

Kostnaden för att anlita en elektriker i Haninge varierar beroende på arbetsomfattningen och de specifika behoven i ditt projekt. Hos RenovEl är vi engagerade i att erbjuda konkurrenskraftiga priser och värderar öppenhet högt i våra prissättningar. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder tydliga offertförslag där alla kostnader, inklusive arbetskostnader och material, är klart specificerade.

Den totala kostnaden för att anlita en elektriker i Haninge beror på flera faktorer, inklusive arbetsomfattningen och de material som krävs för jobbet. Vi rekommenderar att du kontaktar oss för ett gratis offert som är anpassat efter dina unika behov och önskemål. Vårt team är här för att hjälpa dig med en kostnadseffektiv lösning utan att kompromissa med kvaliteten på arbetet.

Om du behöver hjälp med elektriker arbeten i Haninge är RenovEl här för att assistera. Du kan enkelt kontakta oss via telefon eller vår hemsida för att diskutera dina behov. Vårt team av erfarna och behöriga elektriker är redo att erbjuda professionell hjälp, oavsett om det gäller mindre reparationer, större projekt eller akuta elproblem.

Kostnaden för att dra om el i Haninge kan variera stort beroende på projektets storlek, omfattningen av arbetet och tillståndet på den befintliga elinstallationen. För att få en noggrann uppskattning av vad ditt projekt kan komma att kosta, är det bäst att boka en konsultation med oss. Vi erbjuder gratis offertförslag som är skräddarsydda efter dina specifika behov och förutsättningar.

På RenovEl är vi stolta över att tillhandahålla pålitliga och högkvalitativa elektrikertjänster till invånarna i Haninge. Vårt mål är att erbjuda lösningar som inte bara är effektiva och säkra utan också kostnadseffektiva och anpassade efter varje kunds unika behov. Vare sig du planerar ett stort elprojekt, behöver genomföra en uppgradering av ditt nuvarande elsystem, eller står inför ett akut elproblem, kan du lita på att RenovEl är din pålitliga partner.
Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig med dina elbehov i Haninge. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig och tillhandahålla den service och de lösningar du behöver för att ditt hem eller företag ska fungera på bästa möjliga sätt.