Elektriker Huddinge

Elektriker I Huddinge är RenovEl det självklara valet för dig som behöver en elektriker. Vårt team av kvalificerade elektriker är redo att stödja dig med allt från små reparationer till omfattande projekt. Vi erbjuder professionell service inom elinstallation och en dygnet-runt-eljour, allt till konkurrenskraftiga priser för att möta dina behov.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Lokala Elektriker Huddinge tjänster

Med vår starka lokala närvaro kan vi erbjuda en helhetslösning för elinstallation och elservice som sträcker sig från enkla reparationer till mer komplexa installationer. 

Vårt team av erfarna elektriker hanterar dina elektriska behov med noggrannhet och effektivitet, vare sig det gäller att dra om el, byta ut elcentraler eller installera laddboxar och solceller.

 

Helhetslösningar för Dina Elbehov i Huddinge

RenovEl erbjuder ett brett utbud av elektrikertjänster i Huddinge, inklusive:

 

  • Installation och modernisering av eluttag, elcentraler och proppskåp.
  • Installation av jordfelsbrytare, belysning, strömbrytare och lampknappar, spotlights och dimmers, samt byte av termostat.
  • Professionell eldragning, eljour, koppling av vitvaror samt installation av köks- och badrumsbelysning.
  • Installation av laddboxar och solceller, inklusive växelriktare.
 

Behov av Elinstallation i Huddinge?

Vårt team av duktiga elinstallatörer står redo att ta hand om dina behov, oavsett om det gäller mindre uppgifter som att installera eluttag och belysning eller mer omfattande projekt som att byta elcentral och utföra eldragning och jordning. Vi erbjuder också en akut eljour dygnet runt för att snabbt kunna bistå med allt från koppling av vitvaror till installation av belysning.

Varför Välja RenovEl i Huddinge?

Vi erbjuder inte bara konkurrenskraftiga priser utan även en enkel och smidig bokningsprocess. Få en offert direkt och välj en tid som passar dig. Vår service är säker och pålitlig, med garanti på utfört arbete och full ansvarsförsäkring.

FAQ – Svar på Dina Frågor

Kostnaden för en elektriker i Huddinge kan variera beroende på projektets omfattning. Att investera i professionella och kvalitativt utförda installationer är viktigt för din säkerhet. Vi erbjuder transparent prissättning och detaljerade offerter.

Med RenovEl får du tillgång till ett team av erfarna och kvalificerade elektriker som är redo att assistera med dina elbehov. Vi står ut med vårt rykte för kvalitet och pålitlighet.

Priset för att dra om el i Huddinge beror på olika faktorer som husets storlek och arbetets omfattning. För en personlig och kostnadsfri offert, är det bäst att kontakta oss direkt.

Vårt engagemang för att leverera högkvalitativa elektrikertjänster sträcker sig bortom grundläggande installationer och reparationer. Vi förstår vikten av att hålla sig uppdaterad med de senaste teknikerna och lösningarna inom elbranschen för att kunna erbjuda dig de mest effektiva och hållbara lösningarna för ditt hem eller företag. Oavsett om ditt projekt involverar energieffektivisering genom smarta hemlösningar eller installation av avancerade säkerhetssystem, har vårt team kunskapen och erfarenheten att förverkliga dina visioner.