Elektriker Danderyd

När du behöver en elektriker i Danderyd, är RenovEl den pålitliga partnern du kan vända dig till. Vårt team av certifierade elektriker är väl förberedda att assistera dig med en rad tjänster, från mindre reparationer till omfattande elinstallationer. Vi erbjuder expertservice inom elinstallation och en tillgänglig eljour i Danderyd dygnet runt, allt till konkurrenskraftiga priser.

Ett Brett Spektrum av Elektriker Danderyd

RenovEl erbjuder ett omfattande utbud av tjänster för att möta dina behov:

  1. Installation av eluttag, byte av elcentraler och proppskåp.
  2. Installation av jordfelsbrytare, belysning inklusive strömbrytare och lampknappar, samt spotlights och dimmers.
  3. Termostatbyten och professionell eldragning.
  4. En dygn runt-jour för akuta elproblem.
  5. Installation av vitvaror och skräddarsydd belysning för kök och badrum.
  6. Installation av laddboxar och solceller, inklusive växelriktare, anpassade för Danderyd.
RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Behov av Elinstallation i Danderyd?

När du behöver en elektriker i Danderyd, är RenovEl den pålitliga partnern du kan vända dig till. Vårt team av certifierade elektriker är väl förberedda att assistera dig med en rad tjänster, från mindre reparationer till omfattande elinstallationer. Vi erbjuder expertservice inom elinstallation och en tillgänglig eljour i Danderyd dygnet runt, allt till konkurrenskraftiga priser.

Varför Välja RenovEl för Dina Behov i Danderyd?

Utöver våra konkurrenskraftiga priser, erbjuder vi enkel och bekväm bokning. Få en tydlig offert direkt och välj en tid som passar dig. Vi är stolta över att erbjuda en service som är både säker och pålitlig, stödd av garanti på utfört arbete och full ansvarsförsäkring.

Förutom att erbjuda konkurrenskraftiga priser, så präglas vår service av tillgänglighet, pålitlighet och en strävan efter att alltid möta våra kunders unika behov. Våra kunder i Danderyd kan räkna med tydliga offerter, flexibel planering, en smidig betalningslösning och garanti på utfört arbete, allt stöttat av en fullständig ansvarsförsäkring.

Elektriker i Danderyd​
Lokal expertis för Danderyds behov​

Lokal expertis för Danderyds behov

Tack vare vår lokala närvaro i Danderyd, kan vi erbjuda snabb och effektiv service, vilket är avgörande när det gäller elarbete. Våra erfarna och pålitliga elektriker har den kunskap och utrustning som krävs för att hantera alla typer av elbehov, från att dra om el till installation av laddboxar och solceller, med precision och omsorg.

Vår djupa lokala närvaro i Danderyd möjliggör för oss att leverera heltäckande elinstallation och elservice. Våra erfarna och tillförlitliga elektriker hanterar dina elektriska behov med effektivitet och precision, vare sig det är om att dra om el, byta ut elcentraler, eller installera laddboxar och solceller.

Professionell elinstallation i Danderyd

Oavsett omfattningen av ditt elprojekt, står RenovEl redo att tillhandahålla expertis och högkvalitativ service. Vi erbjuder även akut eljour dygnet runt för att omedelbart kunna bistå med alla dina elrelaterade behov, och säkerställa att ditt hem eller företag förblir säkert och fungerande.

 

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och transparenta offerter. Priset varierar beroende på arbetskostnad, materialkostnad, och eventuella extraarbeten. Det är värt att investera i professionella och kvalitativt utförda installationer för din säkerhet.

Solceller är en hållbar och långsiktig investering som kan minska dina energikostnader och bidra till en grönare framtid. Vi erbjuder rådgivning och installation av solcellssystem anpassade efter ditt hem eller företags behov.

Vår lokala närvaro och flexibla planering möjliggör snabba insatser. För akuta ärenden är vår eljour tillgänglig dygnet runt.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda lösningar baserade på projektets specifika krav. Kontakta oss för en tydlig och transparent offert.

Priset för att dra om el beror på projektets omfattning och de specifika förutsättningarna i ditt hem eller företag. Kontakta oss för en skräddarsydd och kostnadsfri offert.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och transparenta offerter. Priset varierar beroende på arbetskostnad, materialkostnad, och eventuella extraarbeten. Det är värt att investera i professionella och kvalitativt utförda installationer för din säkerhet.

Vi förstår att varje kund har unika behov och förväntningar, och vårt mål är att erbjuda personlig service som adresserar dessa på bästa möjliga sätt. Oavsett om det gäller en enkel installation eller ett mer komplicerat elprojekt, kan du lita på att RenovEl levererar resultat av högsta kvalitet.

RenovEl är stolt över att vara en ledande elektriker i Danderyd, känd för vår professionalism, kvalitet och kundnöjdhet. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina elbehov och att bidra till säkra och effektiva elinstallationer i ditt hem eller på ditt företag. Kontakta oss idag för att starta ditt nästa projekt eller för att få mer information om hur vi kan göra ditt liv enklare och säkrare med våra elektrikertjänster.