Elektriker Lidingö

När det kommer till Elektriker Lidingö behov, framstår RenovEl som det självklara valet för alla, från privatpersoner till företag. Med ett team av dedikerade och kvalificerade elektriker står vi redo att bistå dig med ett brett spektrum av tjänster, från enkla reparationer till omfattande elinstallationer.

Lokalt Elektriker Lidingö

Vår närvaro och lokal förankring i Lidingö innebär att vi snabbt och effektivt kan tillgodose dina behov. Våra erfarna elektriker är väl förtrogna med lokala regler och standarder, vilket garanterar att alla arbeten utförs med största noggrannhet och professionalism. Vi är experter på allt från att modernisera elsystem till installation av laddboxar och solceller, anpassade efter just dina önskemål och behov.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader
Omfattande Elektrikertjänster för Lidingö

Omfattande Elektrikertjänster för Lidingö

RenovEl erbjuder en bred portfölj av elektrikertjänster i Lidingö. Våra tjänster inkluderar installation och uppgradering av eluttag, elcentraler och proppskåp, jordfelsbrytare, samt ett varierat utbud av belysningsalternativ. Vi står också till tjänst med eldragning, eljour, installation av vitvaror och skräddarsydd belysning för både kök och badrum. För dem som är intresserade av att minska sitt koldioxidavtryck och elräkning erbjuder vi installation av laddboxar och solceller med tillhörande växelriktare.

Eljour 24/7 i Lidingö: Utöver Förväntningarna

Vår tjänst slutar inte när arbetsdagen är över. Vårt engagemang för dig sträcker sig till att erbjuda en eljour som är tillgänglig dygnet runt, varje dag. Oavsett när du stöter på ett elrelaterat problem, står vårt team redo att erbjuda sin expertis och återställa ditt system till optimal funktion så snabbt som möjligt.

Professionell elinstallation i Lidingö

Har du ett behov av elinstallation i Lidingö? Oavsett projektets storlek är RenovEl din pålitliga partner. Från mindre uppgifter som installation av eluttag och belysning, till mer komplexa projekt som byte av elcentral och omfattande eldragning och jordning, står våra duktiga elinstallatörer redo att leverera service av högsta kvalitet. Vår eljour är dessutom tillgänglig dygnet runt, redo att snabbt agera vid akuta behov.

Varför välja RenovEl som din elektriker i Lidingö?

Vi utmärker oss genom vår konkurrenskraftiga prissättning, användarvänliga bokningsprocess, tydliga och transparenta offerter, samt vår flexibilitet när det gäller schemaläggning. Vårt arbete är alltid garanterat och stöttat av en fullständig ansvarsförsäkring, vilket ger dig extra trygghet när du väljer oss för dina elektriker behov.

Vanliga frågor:

Vi strävar efter att erbjuda våra tjänster till priser som är både rättvisa och konkurrenskraftiga. Priserna kan variera beroende på projektets natur och omfattning, men vi garanterar alltid en transparent offertprocess.

Tack vare vår lokala närvaro kan vi ofta erbjuda snabba insatser. För akuta behov finns vår eljour tillgänglig dygnet runt för att erbjuda omedelbar assistans.

Solceller representerar en långsiktig investering som inte bara bidrar till en hållbar framtid utan också kan leda till betydande besparingar på energikostnaderna över tid. Vi erbjuder anpassade lösningar baserade på ditt hems eller företags specifika förutsättningar och behov. Vårt team av experter kan ge dig råd om de bästa lösningarna som optimerar din investering och maximerar besparingarna.

Tilläggstjänster för En Fullständig Lösning

För att komplettera vårt sortiment av tjänster för en fullständig lösning, erbjuder vi även skräddarsydda energianalyser och utvärderingar av din fastighets energiförbrukning. Genom att noggrant analysera dina energimönster kan vi identifiera områden där effektiviteten kan förbättras och skräddarsy åtgärder för att optimera din energianvändning ytterligare. 

Dessutom erbjuder vi kontinuerlig support och underhåll för att säkerställa att dina energieffektiva system fortsätter att fungera optimalt över tiden. Med vårt helhetsperspektiv strävar vi efter att inte bara erbjuda enstaka lösningar, utan att skapa långsiktiga partnerskap som främjar hållbarhet och miljömedvetenhet. Med vårt heltäckande utbud av tjänster och resurser strävar vi efter att vara din partner på resan mot en grönare och mer hållbar framtid.