Elektriker Nacka

När du söker efter en elektriker i Nacka är RenovEL det självklara valet. Vårt team består av kvalificerade elektriker som är redo att assistera dig i allt från små reparationer till stora elprojekt över hela Nacka. Vi erbjuder expertservice inom elinstallation och står till tjänst dygnet runt med vår eljour, allt till priser som är både konkurrenskraftiga och rättvisa.

Din Lokala Elektriker Nacka

Med vår bas i Nacka, garanterar vi snabb och effektiv service. Våra elektriker är kända för sin noggrannhet och snabbhet, redo att hantera allt från enkla elarbeten till komplexa installationer. Oavsett om det är att dra om el, uppdatera elcentralen, eller installera moderna laddboxar och solceller, kan du lita på vår expertis.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Helhetslösningar för Eltjänster i Nacka

RenovEl erbjuder ett brett utbud av elektrikertjänster:

  • Installation och uppgradering av eluttag, elcentraler, och proppskåp.
  • Installation av jordfelsbrytare och belysningslösningar som strömbrytare, lampknappar, spotlights, och dimmers.
  • Termostatbyten och omfattande eldragningar för en mer energieffektiv bostad.
  • En tillgänglig eljour dygnet runt för att omedelbart hantera dina akuta elproblem.
  • Installation av vitvaror och skräddarsydd belysning för både kök och badrum.
  • Implementering av laddboxar och solcellssystem, inklusive växelriktare, för en grönare framtid.

Professionell Elinstallation i Nacka

Oavsett storleken på ditt elprojekt, står våra erfarna installatörer redo att erbjuda sin expertis. Vi tillhandahåller även en akut eljour dygnet runt för att säkerställa att du alltid har tillgång till professionell hjälp när du behöver det som mest.

Varför Välja RenovEl?

Vi kombinerar konkurrenskraftiga priser med enkel bokning. Få en tydlig offert direkt och välj en tid som passar dig. Vårt arbete är inte bara av hög kvalitet utan även fullständigt försäkrat för din trygghet.

Vanliga Frågor

En professionell och kvalitativ elinstallation är avgörande för din säkerhet. Vi erbjuder tydliga priser och ett transparent kostnadsförslag anpassade efter ditt projekt.

RenovEls team av licensierade elektriker i Nacka är redo att möta alla dina elektriker behov med expertis och tillförlitlighet.

Priset för elarbeten varierar beroende på flera faktorer, inklusive projektets omfattning och ditt hem. För en personlig och kostnadsfri offert, kontakta oss.

Välj RenovEl för dina elektriker behov i Nacka och upplev skillnaden professionell service kan göra. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa en säker och effektiv lösning för ditt hem eller företag. Kontakta oss idag för att starta ditt nästa projekt eller få snabb hjälp från vår eljour.
Vi är fast beslutna att vara mer än bara din elektriker; vi strävar efter att vara din pålitliga partner som du kan vända dig till för alla dina elektriska behov. Oavsett projektets storlek eller komplexitet, tar vi oss an varje uppdrag med samma engagemang för kvalitet och kundnöjdhet. Vårt mål är inte bara att uppfylla dina förväntningar utan att överträffa dem, genom att erbjuda lösningar som är både innovativa och kostnadseffektiva.