Elektriker Norrtälje

Letar du efter en erfaren och pålitlig elektriker i Norrtälje? RenovEl är här för att erbjuda en omfattande tjänst för alla dina elektriska behov. Vårt team består av kvalificerade elektriker som är redo att assistera dig med alltifrån mindre reparationer till storskaliga projekt över hela Norrtälje. Vi stoltserar med att erbjuda professionell service inom elinstallation och en dygnet-runt-tillgänglig eljour, allt till konkurrenskraftiga priser.

Lokal Elektriker Norrtälje

Vår närvaro i Norrtälje säkerställer att vi kan leverera omfattande elinstallationer och elservice tjänster med snabbhet och precision. Oavsett om det handlar om att dra om el, byta elcentraler eller installera laddboxar och solceller, är våra pålitliga elektriker redo att möta dina behov.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Tillgängliga Elektrikertjänster i Norrtälje

Vi tillhandahåller ett brett spektrum av elektrikertjänster för att säkerställa att ditt elsystem är funktionellt och säkert:

  • Installation och uppgradering av eluttag samt byte av elcentraler och proppskåp.
  • Installation av jordfelsbrytare och diverse belysningslösningar inklusive strömbrytare, lampknappar, spotlights och dimmers.
  • Byte av termostat och professionell eldragning.
  • Dygnet-runt-eljour för snabba ingripanden vid akuta elproblem.
  • Installation av vitvaror och specialdesignad belysning för kök och badrum.
  • Installation av laddboxar och solceller, inklusive växelriktare, i Norrtälje.
 

Elinstallationstjänster i Norrtälje

Behöver du assistans med elinstallation? Våra kompetenta elinstallatörer är redo att ta sig an ditt projekt, stort som smått. 

Vi erbjuder också en dygnet runt tillgänglig eljour för att ge dig den support du behöver när du behöver den som mest.

Elinstallationstjänster i Norrtälje​

Varför Välja RenovEl i Norrtälje?

Förutom våra konkurrenskraftiga priser, erbjuder vi en enkel bokningsprocess online. En offert är bara några klick bort, och du kan smidigt välja en tid som passar dig. Vårt åtagande för kvalitet och säkerhet stärks av vår arbetsgaranti och fullständiga ansvarsförsäkring.

Frågor och svar

Att investera i professionella elinstallationer är kritiskt för din säkerhet. Vi erbjuder transparent prissättning och detaljerade offerter som reflekterar projektets omfattning samt de nödvändiga materialen och arbetskostnaderna.

Vårt rykte för högkvalitativ service och pålitlighet gör oss till ett utmärkt val för dina elektriker behov i Norrtälje. Vårt team av licensierade elektriker är redo att bistå med en rad tjänster.

Priset för att dra om el beror på flera faktorer, som bostadens storlek och projektets komplexitet. Kontakta oss för en skräddarsydd och kostnadsfri offert baserad på dina unika behov och förutsättningar.

Välj RenovEl som din elektriker i Norrtälje för att säkerställa att dina elsystem inte bara är säkra utan också optimerade för ditt specifika användningsområde. Vi ser fram emot att bistå dig med våra experttjänster och säkerställa din tillfredsställelse. Kontakta oss idag för att börja planera ditt nästa elprojekt eller för att omedelbart få hjälp från vår eljour. Vår prioritet är att erbjuda dig en tjänst som inte bara möter utan överträffar dina förväntningar, med ett fokus på säkerhet, effektivitet och pålitlighet.