Elektriker Nykvarn

När behovet av en elektriker i Nykvarn uppstår, står RenovEl redo att möta alla dina förväntningar. Vårt team, bestående av erfarna och kvalificerade elektriker, är utrustade för att hantera alltifrån de enklaste reparationerna till de mest omfattande elprojekten över hela Nykvarn. Vi är dedikerade till att erbjuda professionell elinstallation och en eljour som är tillgänglig dygnet runt, allt till konkurrenskraftiga priser.

Din Lokala Elektriker Nykvarn

Tack vare vår lokala närvaro kan vi snabbt svara på dina behov, oavsett om det är för att dra om el, byta ut elcentraler eller installera laddboxar och solceller. Våra tekniker är kända för sin snabbhet och noggrannhet, vilket säkerställer att dina elbehov hanteras effektivt.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader
Omfattande Elektrikertjänster Tillgängliga i Nykvarn

Omfattande Elektrikertjänster Tillgängliga i Nykvarn

Hos RenovEl hittar du ett brett utbud av tjänster:

  • Installation av eluttag och modernisering av elcentraler och proppskåp.
  • Installation av jordfelsbrytare och ett brett urval av belysning inklusive strömbrytare, lampknappar, spotlights och dimmers.
  • Termostatbyte och professionell eldragning för en energieffektiv miljö.
  • En tillgänglig eljour dygnet runt för att adressera och lösa dina akuta elproblem.
  • Installation av vitvaror samt anpassad belysning för kök och badrum.
  • Installation av laddboxar och solcellssystem, inklusive växelriktare, för ett mer hållbart hem eller företag.

Behöver Du Elinstallation i Nykvarn?

Våra skickliga elinstallatörer är beredda att hantera dina behov med expertis. Vi tillhandahåller också en eljour som är tillgänglig dygnet runt, redo att bistå med akut assistans när du mest behöver det.

Varför Välja RenovEl för Dina Elektriker Behov?

Vi erbjuder inte bara attraktiva priser utan också en enkel och bekväm bokningsprocess. Efter att ha erhållit en offert kan du lätt välja en tid som passar din schemaläggning. Vi garanterar kvaliteten på vårt arbete och är fullt ansvarsförsäkrade för din sinnesfrid.

FAQ: Svar på Dina Frågor

Investerar du i en professionell och kvalitativ elinstallation är essentiellt för din säkerhet. Vi erbjuder tydliga och rättvisa priser, med offertprocessen som speglar projektets omfattning samt nödvändiga material och arbetskostnader.

RenovEl stoltserar med ett starkt rykte för kvalitet och pålitlighet, vilket gör oss till en pålitlig partner för alla dina elektriker behov i Nykvarn.

Kostnaden för el-omdragningar varierar beroende på projektets omfattning och husets specifikationer. Kontakta oss för en personlig och kostnadsfri offert som är anpassad efter dina behov och förutsättningar.

För RenovEl är varje projekt, stort som smått, en möjlighet att visa vårt engagemang för kvalitet och kundtillfredsställelse. Vi ser fram emot att bli din föredragna elektriker i Nykvarn, redo att tillhandahålla de tjänster och lösningar du behöver för ett säkrare och mer effektivt hem eller företag. Vår erfarenhet och expertis inom elinstallation och underhåll garanterar att dina elsystem hanteras med största omsorg och professionalism.