Elektriker Österåker

Söker du efter en kvalificerad elektriker i Österåker? RenovEl erbjuder en omfattande portfölj av elinstallationer och eljourtjänster, tillgängliga dygnet runt för både små och stora projekt. Vårt team består av erfarna elektriker som är redo att tillgodose alla dina behov, från enkla reparationer till komplexa installationer, allt till konkurrenskraftiga priser.

Lokala Elektriker Österåker

Vår närvaro i Österåker garanterar att vi kan erbjuda snabb och effektiv service. 

Våra kvalificerade elektriker är utrustade för att hantera en bred uppsättning uppgifter, inklusive omdragning av el, byte av elcentraler, och installation av både laddboxar och solcellssystem. 

Vi strävar efter att erbjuda lösningar som uppfyller dina specifika behov med noggrannhet och effektivitet.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Tillgängliga Elektrikertjänster i Österåker

Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att säkerställa att ditt elsystem är både säkert och funktionellt:

  • Installation och modernisering av eluttag samt byte av elcentraler och proppskåp.
  • Installation av jordfelsbrytare och ett urval av belysningsalternativ, inklusive strömbrytare, lampknappar, spotlights, och dimmers.
  • Termostatbyten och professionell eldragning för att förbättra ditt hems energieffektivitet.
  • Vår eljour är tillgänglig dygnet runt för att snabbt adressera och lösa akuta elproblem.
  • Vi kopplar även vitvaror och installerar specialdesignad belysning för kök och badrum.
  • Installation av laddboxar och solcellssystem, inklusive växelriktare, för en hållbar och energieffektiv framtid.

Elinstallationstjänster i Österåker

Oavsett om du behöver hjälp med mindre uppgifter som att installera eluttag eller belysning, eller större projekt som att byta ut elcentralen eller utföra omfattande eldragningar, är vårt team redo att bistå. Vi tillhandahåller även akut eljour dygnet runt för att säkerställa att du får den hjälp du behöver när du behöver den.

Varför Välja RenovEl som Din Elektriker i Österåker?

Förutom att erbjuda konkurrenskraftiga priser, så förenklar vi processen för att boka våra tjänster. Med bara några klick kan du få en offert och välja en tid som passar dig. Vi står bakom kvaliteten på vårt arbete med en omfattande garanti och är fullt ansvarsförsäkrade för din trygghet.

Mest Vanliga Frågor

Investerar du i professionella elinstallationer är avgörande för din säkerhet. Vi erbjuder tydliga priser och transparenta offerter, justerade efter projektets omfattning och de material som krävs.

RenovEl står ut tack vare vårt rykte för kvalitet och tillförlitlighet. Vårt team av certifierade elektriker är redo att assistera med dina elbehov.

Kostnaden för att dra om el beror på flera faktorer som husets storlek och projektets komplexitet. För en detaljerad och anpassad offert, kontakta oss direkt.

RenovEl är här för att vara din föredragna elektriker i Österåker, erbjuder pålitliga och effektiva lösningar för alla dina elbehov. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet är vad som gör oss till ett ledande val för både hushåll och företag i området. Genom att välja oss, får du tillgång till ett team av elektriker som är dedikerade till att leverera exceptionella tjänster, oavsett projektets storlek eller komplexitet.