Elektriker Salem

Letar du efter en pålitlig och erfaren elektriker i Salem? RenovEl erbjuder ett brett utbud av elinstallationer och eljourtjänster dygnet runt, allt till konkurrenskraftiga priser. Vårt team består av kvalificerade elektriker redo att bistå med allt från mindre reparationer till omfattande elprojekt över hela Salem-området. Vi är engagerade i att tillhandahålla professionell och effektiv service för att uppfylla alla dina elbehov.

Lokal Elektrikerkompetens i Salem

Med vår starka lokala närvaro i Salem erbjuder vi omfattande elinstallationer och elservicetjänster. Våra erfarna elektriker hanterar allt från att dra om el till installation av elcentraler, laddboxar och solceller med precision och noggrannhet. Vi är dedikerade till att ge våra kunder snabb och tillförlitlig service för alla typer av elarbeten.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader
Elektrikertjänster i Salem och Närområdet​

Elektrikertjänster i Salem och Närområdet

RenovEl tillhandahåller ett omfattande utbud av elektrikertjänster för att möta dina behov:

  • Installation och uppgradering av eluttag, elcentraler och proppskåp.
  • Installation av jordfelsbrytare, olika belysningslösningar inklusive strömbrytare, lampknappar, spotlights och dimmers.
  • Byte av termostat och professionell eldragning för att förbättra energieffektiviteten.
  • Tillgång till vår eljour dygnet runt för att hantera akuta elproblem snabbt och effektivt.
  • Installation av vitvaror och skräddarsydd belysning för kök och badrum.
  • Installation av laddboxar och solceller, inklusive växelriktare, för en hållbar energilösning.

Behöver du Elinstallation i Salem?

Våra kunniga elinstallatörer är redo att ta sig an projekt av alla storlekar. Från småjobb som att installera eluttag och belysning till mer omfattande projekt som att byta elcentral och utföra eldragningar. Vår akuta eljour finns tillgänglig dygnet runt för att ge dig den assistans du behöver när du behöver det som mest.

Varför Välja RenovEl som Din Elektriker i Salem?

Vi erbjuder inte bara konkurrenskraftiga priser utan även en enkel bokningsprocess. Genom några få klick kan du snabbt få en offert och välja en tid som passar dig bäst. Vårt åtagande för kvalitet och säkerhet backas upp av en omfattande garanti på vårt arbete samt full ansvarsförsäkring.

 

Vanliga Frågor

 

Att investera i professionella och kvalitativa elinstallationer är avgörande för din säkerhet. Vi erbjuder tydliga och konkurrenskraftiga priser samt en transparent offertprocess.

Vårt rykte för kvalitet och pålitlighet samt våra kvalificerade elektriker gör oss till ett utmärkt val för alla dina elbehov i Salem.

Kostnaden för att dra om el varierar beroende på projektets storlek och komplexitet. Kontakta oss för en skräddarsydd och kostnadsfri offert baserad på dina specifika önskemål.

Välj RenovEl som din elektriker i Salem för att säkerställa att dina elsystem är säkra, effektiva och uppdaterade. Vårt engagemang för kundnöjdhet och vår strävan efter att tillhandahålla högkvalitativa tjänster gör oss till det självklara valet för dina elbehov. Vår dygnet runt-tillgängliga eljour garanterar att vi alltid är redo att snabbt hantera alla typer av akuta elproblem, vilket ger dig trygghet oavsett tid på dygnet. Vi förstår vikten av att ha en fungerande och säker elinstallation i ditt hem eller på din arbetsplats, och våra erfarna elektriker arbetar hårt för att säkerställa att alla projekt slutförs med högsta möjliga standard.