Elektriker Sigtuna

Söker du efter en elektriker i Sigtuna som kombinerar professionalitet med pålitlighet? RenovEl är här för dig, redo att stödja allt från små reparationer till stora projekt genom hela Sigtuna. Vi är stolta över att erbjuda en professionell service inom elinstallation och en dygnet-runt-tillgänglig eljour, allt till konkurrenskraftiga priser.

Lokal Elektriker Sigtuna

Tack vare vår djupa lokala närvaro kan vi snabbt och effektivt leverera ett brett spektrum av elinstallationer och elservice tjänster. Vårt team av erfarna och dedikerade elektriker är beredda att möta dina elektriska behov med precision. Från enkla omläggningar till installation av laddboxar och solceller, sätter vi standarden för kvalitet och effektivitet.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader
Elektrikertjänster över Sigtuna

Elektrikertjänster över Sigtuna

Hos RenovEl hittar du ett komplett utbud av elektrikertjänster för alla behov:

  • Installation och uppgradering av eluttag, elcentraler, och proppskåp.
  • Installation av jordfelsbrytare och en mängd belysningsalternativ, inklusive strömbrytare, lampknappar, spotlights och dimmers, för att ljusa upp din vardag.
  • Termostatbyten och professionell eldragning för att optimera din energianvändning.
  • En eljour som är tillgänglig dygnet runt för omedelbara insatser vid akuta elproblem.
  • Installation av vitvaror och specialdesignad belysning för kök och badrum, vilket ger ditt hem den där extra touchen.
  • Installation av laddboxar och solcellssystem för en grönare och mer hållbar framtid.

Behöver du Elinstallation i Sigtuna?

Oavsett omfattningen av ditt projekt, är våra skickliga elinstallatörer här för att hjälpa till. Från enklare arbeten till omfattande elprojekt, vår dygnet runt-eljour säkerställer att du alltid har tillgång till professionell support när du behöver det.

Varför Välja RenovEl för Dina Elbehov?

Vår konkurrenskraftiga prissättning och enkla bokningsprocess gör det lätt för dig att få en offert och schemalägga en tid som passar dig. Vi är stolta över att garantera kvaliteten på vårt arbete och att vara fullt ansvarsförsäkrade.

Behöver du Elinstallation i Sigtuna?​

Dygnet-Runt-Eljour i Sigtuna: Alltid Tillgänglig för Dig

Förståelsen för att elrelaterade problem inte tar hänsyn till tid på dygnet ligger till grund för vår eljourtjänst i Sigtuna. Oavsett om du upplever ett oväntat strömavbrott mitt i natten, stöter på problem med ditt elsystem som kräver omedelbar uppmärksamhet, eller känner en oroande lukt av bränt från dina elinstallationer, är vår eljour här för att hjälpa dig. Vår jourtjänst är tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan, för att säkerställa att du snabbt och effektivt får den hjälp och de lösningar du behöver när en akut situation uppstår.

FAQ – Din Guide till Elektrikertjänster i Sigtuna

En professionell och kvalitativt utförd elinstallation är en investering i din säkerhet. Vi erbjuder tydliga och konkurrenskraftiga priser samt transparenta offerter för att du ska kunna göra ett informerat val. Kostnaden varierar beroende på projektets omfattning och de involverade materialen och arbetskostnaderna.

Att välja RenovEl innebär att du väljer en partner med ett gediget rykte för kvalitet och pålitlighet. Våra kvalificerade elektriker är redo att bistå med dina elbehov, oavsett storlek på projektet.

Kostnaden för att dra om el beror på flera faktorer, inklusive bostadens storlek och projektets komplexitet. Vi erbjuder personliga konsultationer för att ge dig en noggrann uppskattning baserad på dina specifika önskemål och förutsättningar.

Välj RenovEl som din elektriker i Sigtuna för en service som är både personlig och professionell. Vårt engagemang för kundnöjdhet och säkerhet är vad som skiljer oss från mängden. Vi förstår vikten av att ha ett pålitligt elsystem i ditt hem eller på din arbetsplats, och vi strävar efter att erbjuda lösningar som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar. Med vår breda kunskap och erfarenhet kan vi ta oss an allt från de mest grundläggande installationerna till de mest avancerade elprojekten, alltid med ett öga för detaljer och en strävan efter perfektion.