Elektriker Södertälje

På jakt efter en elektriker i Södertälje som du kan lita på? RenovEl framstår som det självklara valet för både mindre och större elbehov. Vårt team, bestående av kunniga och kvalificerade elektriker, är beredda att ge dig den hjälp du behöver, oavsett om det handlar om små reparationer eller omfattande projekt. Vi står till tjänst med expertis inom elinstallation och erbjuder en eljour som är aktiv dygnet runt, allt till priser som är både konkurrenskraftiga och rimliga.

Din Lokala Elektriker Södertälje

Med vår bas i Södertälje är vi alltid redo att erbjuda snabb och effektiv elservice.

Vårt team av pålitliga elektriker tar sig an varje uppdrag med både precision och omsorg, oavsett om det gäller en elomkoppling, uppdatering av din elcentral, eller installation av laddboxar och solceller. Vi är här för att se till att ditt elsystem fungerar felfritt.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Elektrikertjänster i Södertälje och Däromkring

Hos RenovEl hittar du en mängd tjänster anpassade för att möta dina specifika elektriker behov:

  • Installation och modernisering av eluttag, elcentraler och proppskåp.
  • Installation av jordfelsbrytare och ett brett utbud av belysningslösningar, inklusive strömbrytare, lampknappar, spotlights och dimmers, för att skapa en välkomnande atmosfär.
  • Termostatbyten och professionell eldragning för en mer energieffektiv vardag.
  • Eljour dygnet runt för att omedelbart hantera dina akuta elproblem.
  • Installation av vitvaror och specialdesignad belysning för kök och badrum som höjer din bostadsstandard.
  • Installation av laddboxar och solcellssystem med växelriktare för en hållbar och grön energilösning.
 

Expertis inom Elinstallation i Södertälje

Behöver du hjälp med elinstallation? Våra erfarna elinstallatörer är redo att ta sig an projekt av alla storlekar. Vi erbjuder även en akut eljour dygnet runt för att du alltid ska kunna få hjälp när du behöver det mest.

Varför Välja RenovEl?

Förutom våra konkurrenskraftiga priser erbjuder vi en enkel bokningsprocess online. Du får en klar offert direkt och kan enkelt välja en tid som passar dig. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och säkerhet i vårt arbete, vilket garanteras genom vår arbetsgaranti och ansvarsförsäkring.

Vanliga Frågor

 

Att investera i en professionell och kvalitativ elinstallation är avgörande för din säkerhet. Vi erbjuder tydliga priser och en transparent offertprocess. Priset anpassas efter projektets storlek och innehåll, inklusive arbetskostnader och material.

En pålitlig elektriker kännetecknas av kvalifikationer, erfarenhet och positiva kundrecensioner. Vi på RenovEl är stolta över vårt rykte och de positiva omdömena från våra kunder.

Kostnaden för att dra om el varierar beroende på en mängd faktorer, inklusive bostadens storlek och projektets komplexitet. Vi erbjuder en kostnadsfri konsultation för att ge dig en skräddarsydd och exakt prisuppskattning.

Välj RenovEl för dina elektriker behov i Södertälje och upplev skillnaden med service som är både professionell och personlig. Vi förstår att varje projekt är unikt och kräver en skräddarsydd lösning. Därför arbetar vi nära våra kunder för att säkerställa att alla deras behov och önskemål uppfylls till fullo. Vår strävan efter excellens och noggrannhet i varje steg av processen, från planering till slutförande, garanterar att du blir helt nöjd med resultatet.
Vårt engagemang för hållbarhet och innovation innebär att vi alltid letar efter de senaste lösningarna och teknikerna för att göra ditt hem eller företag mer energieffektivt och miljövänligt. Oavsett om det handlar om att installera avancerade solcellssystem eller integrera smarta hemlösningar, är vårt mål att hjälpa dig att minska din energiförbrukning och öka din komfort.