Elektriker Sollentuna

När du söker efter en elektriker i Sollentuna, är RenovEl det självklara valet för alla dina elbehov. Vårt team består av erfarna elektriker som är redo att erbjuda support för såväl små reparationer som större projekt i hela Sollentuna. Vi är dedikerade till att tillhandahålla professionella elinstallationer och en eljour som är tillgänglig dygnet runt, allt till konkurrenskraftiga priser som matchar din budget.

Din Lokala Elektriker Sollentuna

Vår lokala närvaro i Sollentuna möjliggör för oss att leverera snabb och effektiv service. Oavsett om du behöver hjälp med att uppgradera elcentralen, installera laddboxar eller solceller, är vårt team av pålitliga elektriker redo att hantera dina behov med expertis och noggrannhet. Vi är engagerade i att säkerställa att ditt elsystem fungerar optimalt.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Elektrikertjänster i Sollentuna och Omnejd

RenovEl erbjuder ett omfattande utbud av tjänster för att möta alla dina elektriska krav:

  • Installation av eluttag, byte av elcentral och proppskåp för att modernisera ditt elsystem.
  • Installation av jordfelsbrytare för att öka säkerheten i ditt hem eller företag.
  • Uppgradering av belysning inklusive installation av strömbrytare, lampknappar, spotlights och dimmers för att skapa den perfekta miljön.
  • Byte av termostat och professionell eldragning för att förbättra din energieffektivitet.
  • Tillgänglig eljour dygnet runt för att omedelbart ta hand om akuta elproblem.
  • Installation av vitvaror samt specialdesignad belysning för kök och badrum för att höja standarden på ditt boende.
  • Installation av laddboxar och solcellssystem, inklusive växelriktare, för att stödja hållbarhet och miljövänlig energianvändning.

Elinstallation Expertis i Sollentuna

Oavsett storleken på ditt projekt är våra kunniga elinstallatörer här för att hjälpa. Vi erbjuder även en akut eljour dygnet runt för att säkerställa att du får den assistans du behöver, när du behöver den.

Varför Välja RenovEl?

Utöver konkurrenskraftiga priser, erbjuder vi en smidig bokningsprocess. Med några få klick kan du snabbt få en offert och välja en tid som passar dig. Vi garanterar kvaliteten på vårt arbete och är fullt ansvarsförsäkrade, vilket ger dig extra trygghet.

 

Vanliga Frågor

 

Investera i professionella elinstallationer är väsentligt för din säkerhet och ditt systems funktionalitet. Vi erbjuder tydliga priser och transparenta offerter, anpassade efter arbetskostnad och material.

Kostnaden varierar beroende på projektets omfattning och de material som används. För en exakt uppskattning, rekommenderar vi att du kontaktar oss för en skräddarsydd offert baserad på dina specifika behov.

Vårt team av erfarna elektriker är redo att assistera dig med allt från mindre reparationer till större projekt. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.

Priset för att dra om el varierar stort beroende på flera faktorer. Vi erbjuder en personlig konsultation för att ge dig en noggrann och skräddarsydd kostnadsuppskattning baserad på dina specifika önskemål och förutsättningar. Vårt mål är att erbjuda prisvärd och effektiv service som inte kompromissar med kvaliteten på arbetet eller säkerheten i ditt hem eller företag.

Att välja RenovEl som din elektriker i Sollentuna innebär att du väljer en partner som är engagerad i att leverera utmärkt service och högkvalitativt arbete. Vi är stolta över vår förmåga att erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller de unika behoven hos varje kund, samtidigt som vi upprätthåller en oöverträffad standard för professionalism och tillförlitlighet. Vårt team använder den senaste tekniken och följer stränga industristandarder för att säkerställa att ditt elprojekt slutförs säkert och effektivt.
Vårt engagemang för kundnöjdhet innebär att vi alltid går den extra milen för att se till att du är helt nöjd med resultatet av vårt arbete. Vi förstår att ditt hem eller företag är en viktig del av ditt liv, och vi behandlar varje projekt med den respekt och uppmärksamhet det förtjänar. Oavsett om det är en mindre uppdatering eller en stor renovering, kan du lita på att RenovEl är den elektriker i Sollentuna som kan uppfylla alla dina behov.
För oss på RenovEl är inget jobb för litet eller för stort. Vi värdesätter möjligheten att arbeta med dig och ser fram emot att bidra till att göra ditt hem eller företag säkrare, mer energieffektivt och tekniskt avancerat. Kontakta oss idag för att börja planera ditt nästa elektriker projekt i Sollentuna. Upptäck skillnaden med RenovEl – där kvalitet, säkerhet och kundnöjdhet alltid kommer först.