Elektriker Solna

Letar du efter en elektriker Solna som kombinerar pålitlighet med skicklighet? RenovEl står ut som det bästa valet. Vårt team av yrkeskunniga elektriker är redo att ge dig stöd i allt från mindre justeringar till mer ambitiösa elprojekt över hela Solna. Vi är stolta över att kunna erbjuda professionella elinstallationstjänster och en eljour som är tillgänglig dygnet runt, allt till priser som är utformade för att vara konkurrenskraftiga och rättvisa.

Lokal Elektriker Solna

Med vår starka lokala närvaro är vi väl positionerade för att erbjuda en omfattande uppsättning av elinstallationer och elservice tjänster. Vårt engagerade team är väl förberett för att ta sig an dina elektriska behov med en blandning av snabbhet, precision och djupgående kunskap. Oavsett om det gäller att uppgradera dina elcentraler, installera innovativa laddboxar, eller införliva solceller i ditt system, kan du förlita dig på vår expertis.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Brett Utbud av Elektrikertjänster i Solna

I Solna och dess omgivningar erbjuder vi en mängd olika elektrikertjänster för att täcka ditt varje behov:

  • Modernisering och installation av eluttag samt uppdatering av elcentraler och proppskåp för att säkerställa att ditt elsystem håller sig uppdaterat och säkert.
  • Installation av jordfelsbrytare, samt ett brett utbud av belysningsalternativ inklusive spotlights och dimmers för att skapa den perfekta atmosfären i ditt hem eller arbetsplats.
  • Termostatbyten och noggrann eldragning som optimerar din energiförbrukning och effektivitet.
  • En alltid tillgänglig eljour som erbjuder snabb hjälp med akuta elproblem, koppling av vitvaror, samt installation av special belysning för kök och badrum.
  • Installation av laddboxar och solcellssystem, inklusive växelriktare, för att stödja hållbar energianvändning.

Expertis inom Elinstallation i Solna

Oavsett omfattningen på ditt elinstallationsprojekt, står våra kompetenta elinstallatörer redo att bistå. Vi erbjuder också en dygnet runt tillgänglig eljour för att du ska kunna få omedelbar hjälp när du mest behöver den.

Tillgänglig Eljour 24/7

För akuta elproblem erbjuder vår eljour i Solna snabba och pålitliga lösningar när du behöver det som mest. Vårt team är alltid redo att assistera, oavsett tid på dygnet.

Varför Välja RenovEl i Solna?

Förutom våra konkurrenskraftiga priser, gör vår enkla och transparenta bokningsprocess det lätt för dig att snabbt få en offert och välja en tid som passar dig. Vi prioriterar ditt arbete med en garanti och full ansvarsförsäkring för att ge dig fullständig sinnesfrid.

Vanliga Frågor för Informerade Val

Att investera i professionella elinstallationer är avgörande för både säkerheten och funktionaliteten i ditt elsystem. Vi erbjuder transparenta priser och ett tydligt erbjudande, så du vet exakt vad du betalar för. Priset varierar beroende på projektets omfattning samt använda material och arbetskostnader.

Att hitta en pålitlig elektriker handlar om att leta efter licensierade proffs med goda referenser. Hos RenovEl, tar vi stolthet i vårt arbete och vårt rykte, vilket återspeglas i de positiva omdömena från våra tidigare kunder.

Kostnaden för att dra om elen kan variera stort baserat på faktorer som storleken på din fastighet, omfattningen av arbetet och skicket på den befintliga elinstallationen. Vårt team erbjuder personliga konsultationer för att noggrant utvärdera dina specifika behov och för att ge dig en detaljerad och skräddarsydd kostnadsuppskattning. Vi strävar efter att erbjuda lösningar som inte bara är kostnadseffektiva utan också uppfyller högsta standarder för säkerhet och kvalitet.

Vårt åtagande gentemot dig som kund i Solna sträcker sig bortom enbart installation och reparationer. Vi ser till att hålla dig informerad genom hela processen, från planering till slutförande, och vi är alltid tillgängliga för att svara på eventuella frågor eller funderingar som kan uppstå. Vår ambition är att ditt projekt ska genomföras så smidigt och effektivt som möjligt, med minimal störning för ditt dagliga liv eller företagsverksamhet.
Att välja RenovEl innebär att du får tillgång till ett team av erfarna elektriker som är dedikerade till att leverera exceptionella resultat. Vår bredd av tjänster innebär att vi kan hantera allt från enkla uppgifter till mer komplexa projekt, alltid med strävan efter att implementera de senaste teknikerna och hållbara lösningar där det är möjligt. Vare sig det gäller att förbättra din bostads energieffektivitet, modernisera ditt företags elsystem, eller säkerställa att din fastighet uppfyller alla aktuella elstandarder, är RenovEl din partner i Solna.
För oss på RenovEl är inget jobb för litet eller för stort. Vi värderar varje uppdrag och varje kund, oavsett projektets storlek. Vårt mål är att vara din föredragna elektriker i Solna, en som du kan lita på för alla dina elrelaterade behov, nu och i framtiden. Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa projekt eller för att få mer information om våra tjänster. Låt oss visa varför RenovEl är det bästa valet för professionella elektrikertjänster i Solna.