Elektriker Sundbyberg

Söker du en pålitlig elektriker i Sundbyberg? Då är RenovEl det självklara valet. Med ett team bestående av kvalificerade elektriker är vi beredda att erbjuda stöd för allt från mindre justeringar till stora elprojekt över hela Sundbyberg. Vår mission är att leverera professionella elinstallations- och eljourtjänster till konkurrenskraftiga priser, alltid med fokus på kvalitet och tillförlitlighet.

Lokal Elektriker Sundbyberg

Tack vare vår lokala närvaro kan vi snabbt och effektivt erbjuda en heltäckande uppsättning av elinstallationer och elservicetjänster. Från enkla reparationer till avancerade installationer, är vårt erfarna team redo att möta dina behov med snabbhet och precision. 

Oavsett om det gäller att uppgradera din elcentral, installera laddboxar eller integrera solceller, kan du lita på vår expertis.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader
Elektrikertjänster i Sundbyberg och Omnejd​

Elektrikertjänster i Sundbyberg och Omnejd

Vi erbjuder en rad elektrikertjänster för att täcka alla dina behov:

  • Installation av eluttag och uppdateringar av elcentraler och proppskåp för att säkerställa ditt systems pålitlighet.
  • Installation av jordfelsbrytare, modern belysning, strömbrytare, och lampknappar, samt installation av spotlights och dimmers för att skapa den perfekta atmosfären.
  • Byte av termostat och professionell eldragning för att förbättra energieffektiviteten i ditt hem eller företag.
  • En dygnet runt-tillgänglig eljour för att snabbt adressera och lösa akuta elproblem.
  • Koppling av vitvaror och installation av specialdesignad köks- och badrums belysning för att förhöja din boendemiljö.
  • Installation av laddboxar för elbilar och solcellssystem med växelriktare för en grönare framtid.

Elinstallationer i Sundbyberg. Behöver du hjälp med elinstallationer?

Våra kunniga elinstallatörer står redo att hantera allt från små jobb till omfattande elprojekt. Vi säkerställer även att du får den hjälp du behöver genom vår dygnet runt-tillgängliga eljour, som erbjuder allt från akut assistans till installation av vitvaror och belysning.

Varför Välja RenovEl som Din Elektriker i Sundbyberg?

Vi är stolta över att erbjuda prisvärda elservices och enkel bokningsprocess. Med bara några få klick kan du få en detaljerad offert och välja en tid som passar dig. Vi prioriterar din säkerhet genom att erbjuda garanterat arbete och full ansvarsförsäkring.

Vanliga Frågor för Enklare Beslut

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och transparenta offerter. Priset varierar beroende på arbetskostnad, materialkostnad, och eventuella extraarbeten. Det är värt att investera i professionella och kvalitativt utförda installationer för din säkerhet.

Solceller är en hållbar och långsiktig investering som kan minska dina energikostnader och bidra till en grönare framtid. Vi erbjuder rådgivning och installation av solcellssystem anpassade efter ditt hem eller företags behov.

Vår lokala närvaro och flexibla planering möjliggör snabba insatser. För akuta ärenden är vår eljour tillgänglig dygnet runt.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda lösningar baserade på projektets specifika krav. Kontakta oss för en tydlig och transparent offert.

Priset för att dra om el beror på projektets omfattning och de specifika förutsättningarna i ditt hem eller företag. Kontakta oss för en skräddarsydd och kostnadsfri offert.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och transparenta offerter. Priset varierar beroende på arbetskostnad, materialkostnad, och eventuella extraarbeten. Det är värt att investera i professionella och kvalitativt utförda installationer för din säkerhet.

Att välja RenovEl som din elektriker i Sundbyberg innebär att du väljer en partner som är engagerad i att tillhandahålla den bästa möjliga servicen och kvaliteten på elarbeten. Vi förstår att varje projekt är unikt, och vi anpassar våra tjänster för att möta dina specifika behov och önskemål. Vårt team använder den senaste tekniken och följer stränga säkerhetsstandarder för att garantera att ditt elsystem är säkert, effektivt och framtidssäkert.

Vi är dedikerade till att skapa långvariga relationer med våra kunder genom att erbjuda pålitlig, tillförlitlig och prisvärd service. Vår breda erfarenhet inom olika typer av elinstallationer och reparationer innebär att vi kan hantera allt från det mest grundläggande till det mest komplexa elbehovet med expertis och professionalitet. Från den första konsultationen till det färdiga projektet, är RenovEl ditt pålitliga val för alla elektrikertjänster i Sundbyberg.

Oavsett om ditt nästa elprojekt är stort eller litet, låt RenovEl ta hand om dina elbehov. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål, säkerställa din elanläggnings säkerhet och effektivitet, och möjliggöra en ljusare framtid för ditt hem eller företag i Sundbyberg.