Elektriker Täby

RenovEl är det självklara valet när det gäller att anlita en elektriker i Täby. Med vår expertis och erfarenhet är vårt team av kvalificerade elektriker redo att stödja dig med alla dina elektriska behov, oavsett om det handlar om små reparationer eller omfattande projekt i hela Täby-området.

Elektriker nära dig Täby

Vi förstår vikten av att ha tillförlitlig och professionell elservice till konkurrenskraftiga priser. Därför erbjuder vi en omfattande uppsättning tjänster inom elinstallation och underhåll, alltid tillgängliga med vår dygnet-runt-eljour i Täby. Vi strävar efter att leverera högkvalitativt arbete och enastående kundservice varje gång.
Vår målsättning är att inte bara möta utan överträffa dina förväntningar när det gäller elektriska lösningar. Vi tar oss an varje projekt med noggrannhet och professionalism för att säkerställa säkerhet och funktionalitet i ditt hem eller företag.
Genom att välja RenovEl som din elektriker i Täby kan du vara säker på att du får högkvalitativt arbete till rimliga priser. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning som passar dig perfekt.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Lokal elektriker Täby

Med vår närvaro i Täby har vi möjlighet att erbjuda en heltäckande elservice som sträcker sig från mindre reparationer och småfix till mer komplexa elinstallationer. Vårt team består av erfarna och pålitliga elektriker som är redo att ta sig an dina önskemål med snabbhet och noggrannhet.
Vi erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive att dra om el, byta elcentral, samt installera laddboxar och solceller. Vare sig det handlar om att lösa en enkel reparation eller genomföra en omfattande installation, kan du lita på oss för att leverera högkvalitativt arbete och pålitlig service.
Vårt mål är att säkerställa att ditt system fungerar effektivt och säkert. Genom att välja oss som din elektriker i Täby kan du vara trygg i vetskapen att ditt elsystem hanteras med professionalism och omsorg. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning som passar just dig.

Lokal elektriker i Täby
Elinstallation Täby

Elinstallation Täby

Behöver du hjälp med elinstallation i Täby? RenovEl står till tjänst för att möta alla dina behov. Våra skickliga elinstallatörer kan ta hand om allt från småjobb som att installera eluttag och belysning till mer omfattande projekt som att byta elcentral och utföra eldragning och jordning.
Vi erbjuder även akut eljour dygnet runt och kan hjälpa till med att koppla vitvaror samt installera både köks- och badrumsbelysning. Kontakta oss idag för att boka en pålitlig och prisvärd elektriker i Täby. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina elektriska behov.

Eljour i Täby 24/7

Vår elektrikerjour i Täby står tillgänglig dygnet runt för att hantera alla dina akuta elproblem. Oavsett om det är ett strömavbrott, ett fel i elsystemet om det luktar bränt eller något annat som kräver omedelbar uppmärksamhet, kan du lita på våra dedikerade jourelektriker för snabba och pålitliga lösningar. Vi förstår vikten av att ha tillgång till en pålitlig elservice när det behövs som mest. Kontakta vår eljour i Täby 24/7

Vi erbjuder elektrikertjänster i Täby med omnejd

Vi på RenovEl erbjuder ett brett utbud av elektrikertjänster i Täby. Från grundläggande installationer som eluttag och belysning till mer avancerade projekt som byte av elcentral och installation av solceller med växelriktare. Vi finns här för att tillgodose alla dina behov, Vi erbjuder även akut eljour dygnet runt. Kontakta oss för professionellt utfört arbete och service.

Vi erbjuder elektrikertjänster i Täby med omnejd

Varför välja oss som din Elektriker i Täby

Som en del av vår strävan att vara den bästa elektrikern i Täby har vi en konkurrenskraftig prissättning på elservice samt eljour som du snabbt och enkelt kan boka i Täby.
Med Renovel kan du boka en elektriker i Täby med några få klick. Du får en tydlig offert direkt och kan välja en tid som passar dig bäst. Renovel erbjuder också en smidig betalningslösning, garanti på arbetet som utförs samt är ansvarsförsäkrade.
Vi är stolta över att vara den främsta elektrikern i Täby som kan erbjuda våra tjänster genom innovativa arbetssätt.

Frågor och svar

Priset för att anlita oss som din elektriker i Täby kan variera beroende på omfattningen av arbetet. Det är viktigt att komma ihåg att det är värt att investera i en professionell och kvalitativt utförd installation för att säkerställa säkerheten och funktionaliteten hos dina elsystem.
Vi på RenovEl erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra tjänster. Vi ger alltid våra kunder en tydlig offert och vi arbetar transparent så att du vet vad du betalar för. Priset kan variera beroende på faktorer som arbetskostnad, materialkostnad och eventuella extraarbete.

Kostnaden för att anlita en elektriker beror på flera faktorer, inklusive typen av arbete som behövs utföras och materialets kostnad. För att få en exakt prisuppgift är det bäst att kontakta oss och begära gratis offert som baseras på dina specifika önskemål.

Vi på RenovEl kan definitivt hjälpa dig med alla typer av elarbeteni Täby. Vårt team av erfarna och behöriga elektriker i Täby är redo att hjälpa dig med allt från mindre reparationer till större projekt. Kontakta oss gärna så svarar vi gärna på dina frågor.

Kostnaden för att dra om el kan variera avsevärt beroende på flera faktorer, storleken på huset, omfattningen av arbetet, och den befintliga elinstallationens skick. Generellt sett kan priset variera från några hundra till över tiotusen kronor, det beror på hur omfattande projektet är och eventuella materialval du önskar. För en exakt uppskattning är det bäst att kontakta oss som din lokala elektriker i Täby för att få en offert baserad på dina specifika önskemål och förutsättningar helt gratis.