Elektriker Tyresö

RenovEl är det självklara valet när du behöver en elektriker i Tyresö. Vårt erfarna team av elektriker är redo att hjälpa dig med allt från små reparationer till stora projekt över hela Tyresö. Vi erbjuder professionell elinstallation och dygnet-runt-eljour till konkurrenskraftiga priser.

Lokal elektriker Tyresö

Tack vare vårt nära likala närvaro i med Tyresö med huvudkontoret på Solkraftvägen kan vi tillhandahålla omfattande elinstallation och -service8 snabbt och smidigt. 

Våra elektriker utför allt som omfattar elarbeten, allt från mindre reparationer och småfix till avancerade installationer . Våra erfarna och pålitliga elektriker är redo att ta itu med dina önskemål med snabbhet och precision. 

Vi hanterar allt från omkoppling av el och byta elcentral, omdragning av el till nyinstallation och självklart så kan vi installera laddbox och solceller över hela Tyresö.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Vi erbjuder elinstallation i Tyresö med omnejd

Vi erbjuder ett brett utbud av elinstallationstjänster i Tyresö, inklusive:

Vårt erfarna team av elektriker står redo att hjälpa dig med alla dina elbehov i Tyresö.

Elinstallation Tyresö

Elinstallation Tyresö

Behöver du hjälp med elinstallation i Tyresö?
RenovEl står till tjänst enligt dina önskemål. Våra behöriga elinstallatörer kan ta hand om allt från mindre småjobb som att installera eluttag och belysning till mer omfattande projekt som att byta elcentral och utföra eldragning och jordning. Vi erbjuder även akut eljour dygnet runt och kan hjälpa till med att koppla vitvaror samt installera köks- och badrumsbelysning. Kontakta oss idag för att boka en pålitlig och prisvärd elektriker i Tyresö.

Eljour i Tyresö 24/7

Vår elektrikerjour i Tyresö står tillgänglig dygnet runt för att hantera alla dina akuta elproblem. Oavsett om det är ett strömavbrott, ett fel i elsystemet om det luktar bränt eller något annat som kräver omedelbar uppmärksamhet, kan du lita på våra dedikerade jourelektriker för snabba och pålitliga lösningar. Vi förstår vikten av att ha tillgång till en pålitlig elservice när det behövs som mest. Kontakta vår eljour i Tyresö 24/7

Varför välja oss som din Elektriker i Tyresö

Som en del av vår strävan att vara den bästa elektrikern i Tyresö har vi en konkurrenskraftig prissättning på elservice samt eljour som du snabbt och enkelt kan boka i Tyresö.
Med Renovel kan du boka en elektriker i Tyresö med några få klick. Du får en tydlig offert direkt och kan välja en tid som passar dig bäst. Renovel erbjuder också en smidig betalningslösning, garanti på arbetet som utförs samt är ansvarsförsäkrade.
Vi är stolta över att vara den främsta elektrikern i Tyresö som kan erbjuda våra tjänster genom innovativa arbetssätt.

Frågor och svar

Priset för våra elektriker i Tyresö kan variera beroende på omfattningen av det utförda arbetet. Det är viktigt att betona värdet av att investera i en professionell och högkvalitativ installation samt att alla våra elektriker är utbildade och behöriga.
Vi på RenovEl strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser för våra tjänster. Vi förser alltid våra kunder med tydliga och transparenta offerter så att du vet exakt vad du betalar för. Priset kan skilja sig åt beroende på faktorer som arbetskostnad, materialkostnad och eventuella tillkommande arbeten. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.

Kostnaden för att anlita en elektriker beror på flera faktorer, inklusive typen av arbete som behövs utföras och materialets kostnad. För att få en exakt prisuppgift är det bäst att kontakta oss och begära gratis offert som baseras på dina specifika önskemål.

Vi på RenovEl kan definitivt hjälpa dig med alla typer av elarbeteni Tyresö. Vårt team av erfarna och behöriga elektriker i Tyresö är redo att hjälpa dig med allt från mindre reparationer till större projekt. Kontakta oss gärna så svarar vi gärna på dina frågor. Du kan ringa till oss, maila oss eller fylla i vårt formulär på hemsidan så hör vi av oss till dig.

Kostnaden för att dra om el kan variera betydligt beroende på flera faktorer såsom husets storlek, omfattningen av arbetet och skicket på den befintliga elanläggningen. Generellt sett kan priset sträcka sig från några hundra till över tiotusen kronor, beroende på projektets omfattning och eventuella materialval som önskas. För en exakt uppskattning är det bäst att kontakta oss som din lokala elektriker i Tyresö. Vi erbjuder gratis konsultation där vi kan diskutera dina specifika önskemål och förutsättningar för att ge dig en prisuppskattning som passar just dig.