Elektriker Upplands Bro

I sökandet efter en pålitlig elektriker i Upplands-Bro, är RenovEl det självklara valet. Vårt team, bestående av kvalificerade och erfarna elektriker, står beredda att bistå dig med alltifrån små justeringar till stora elprojekt över hela Upplands-Bro. Vi är kända för vår professionella elinstallationstjänst och erbjuder en tillgänglig eljour dygnet runt, allt till förmånliga priser.

Din Lokala Elektrikerexpertis i Upplands-Bro

Vår närvaro i Upplands Bro säkerställer att vi kan tillhandahålla en helhetslösning inom elinstallation och elservice, från mindre reparationer till mer komplexa installationer. 

Vårt pålitliga team agerar med precision och snabbhet för att uppfylla dina behov, inklusive omprojektering av elsystem, uppdatering av elcentraler, samt installation av laddboxar och solcellssystem.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Elektriker Upplands Bro och dess Omnejd​

Vårt breda utbud av elektrikertjänster omfattar:

  • Installation och uppdatering av eluttag: För att säkerställa att ditt hem eller din arbetsplats har tillräckligt med tillgängliga och säkert placerade uttag.
  • Byte av elcentral och säkringsskåp: Modernisering och säkerhetsförbättringar av din elcentral och säkringsskåp för att hantera nutidens elektriska laster effektivt.
  • Säkerhetsinstallationer såsom jordfelsbrytare: Viktigt för att skydda mot elolyckor genom att omedelbart bryta strömmen vid felströmmar till jord.
  • Uppdatering och installation av belysningssystem: Inkluderar allt från strömbrytare och lampknappar till spotlights och dimmers, vilket möjliggör en flexibel ljussättning anpassad efter dina specifika önskemål.
  • Termostatbyten och professionell eldragning: Optimerar energianvändningen och säkerställer korrekt och säker distribution av elektricitet inom fastigheten.
  • Eljour för akuta ärenden: Vår eljour står redo dygnet runt för att snabbt hantera och lösa akuta elektriska problem, vilket ger dig sinnesro.
  • Installation av hushållsapparater samt skräddarsydd belysning för kök och badrum: Från vitvaror till skräddarsydda ljuslösningar, vi säkerställer att installationen är både estetiskt tilltalande och funktionellt säker.
  • Installation av laddboxar för elbilar och solcellssystem med tillhörande växelriktare: Med tanke på den ökande efterfrågan på hållbara energilösningar, erbjuder vi installation av laddboxar för elbilar och solcellssystem, en investering i framtiden som ger ekonomisk besparing och miljöfördelar.

Professionell Elinstallation i Upplands-Bro

Letar du efter hjälp med elinstallationer i Upplands-Bro? RenovEl är här för att erbjuda sin expertis.Vårt team hanterar alltifrån basinstallationer som eluttag och ljussättning till mer involverade projekt som uppdatering av elcentraler och omfattande eldragningar.Vår eljour är dessutom tillgänglig dygnet runt för att erbjuda snabb hjälp med installation av vitvaror och specialbelysning.

Eljour Tillgänglig 24/7 i Upplands-Bro

För akuta elproblem, är vår eljour bara ett samtal bort, oavsett tid på dygnet. Vårt dedikerade team av jourelektriker är redo att erbjuda snabba och effektiva lösningar för alla typer av elrelaterade nödsituationer, säkerställandes att du alltid har tillgång till pålitlig elservice när du behöver det som mest.

Varför RenovEl är Ditt Bästa Val i Upplands-Bro

I vår strävan att vara det främsta valet för elektrikertjänster i Upplands-Bro, erbjuder vi inte bara konkurrenskraftiga priser utan också enkelhet i bokningsprocessen. Genom några enkla klick eller ett samtal kan du snabbt få en offert och boka en tid som passar dig. Vi prioriterar också din trygghet genom att erbjuda flexibla betalningsalternativ och en garanti för allt utfört arbete, med tillägg av ansvarsförsäkring.

Frågor och Svar För Enklare Planering

Priserna varierar beroende på projektets omfattning, men vi åtar oss att erbjuda konkurrenskraftiga priser med fullständig transparens. Våra offertprocesser är utformade för att ge dig en klar förståelse för kostnaderna, inklusive arbete, material och eventuella tilläggstjänster, så att du kan göra informerade beslut om dina elbehov.

Priset för våra elektrikertjänster baseras på en rad faktorer som typen och omfattningen av arbetet, kostnaden för material, och eventuella särskilda önskemål eller förutsättningar. Vi rekommenderar att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert, där vi kan ge dig en skräddarsydd prisuppgift baserad på dina specifika behov.

Absolut. Vårt team av erfarna elektriker är redo att assistera dig med allt från mindre reparationer till omfattande projekt. För akuta ärenden står vår eljour till tjänst dygnet runt, redo att erbjuda omedelbar och effektiv hjälp.

Kostnaden för att dra om el beror på flera olika faktorer inklusive bostadens storlek, den aktuella elinstallationens skick, och omfattningen av det nödvändiga arbetet. Vi erbjuder personlig rådgivning och kostnadsförslag för att säkerställa att du får en exakt och rättvis uppskattning, anpassad efter dina specifika omständigheter och önskemål.

På RenovEl är vi stolta över att vara ledande inom elektrikertjänster i Upplands-Bro, med ett engagemang för kvalitet, tillförlitlighet och innovation. Vår ambition är att alltid överträffa våra kunders förväntningar genom att leverera överlägsen service som kombinerar modern teknik med beprövade tekniker, allt för din säkerhet och bekvämlighet. Oavsett om du planerar en enkel uppgradering av ditt elsystem eller står inför ett akut elproblem, är vårt team här för att erbjuda professionell, effektiv och kostnadseffektiv service. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig med dina elbehov i Upplands-Bro.