Elektriker Upplands Väsby

Söker du en pålitlig elektriker i Upplands Väsby? RenovEl framstår som det självklara valet. Vårt team, bestående av professionellt kvalificerade elektriker, är alltid redo att bistå med alltifrån enkla reparationer till storskaliga projekt. Vi är stolta över att erbjuda förstklassig elinstallation och en eljour som är tillgänglig dygnet runt, allt till förmånliga priser.

Lokal Elektriker i Upplands Väsby

Vår närvaro i Upplands Väsby gör att vi kan tillhandahålla en fullständig uppsättning av elinstallationstjänster och elservice. 

Oavsett om du behöver hjälp med att modernisera ditt elsystem, byta ut elcentraler, eller installera energieffektiva lösningar som laddboxar och solceller, har vårt erfarna team kunskapen och verktygen för att möta dina behov med precision och effektivitet.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Elektrikertjänster i Upplands Väsby och Närområdet

Våra tjänster inkluderar:

  • Installation av eluttag och modernisering av elcentraler och proppskåp: Det är avgörande att ditt hem har tillräckligt med eluttag för att möta dina dagliga behov och att din elcentral är uppdaterad för att hantera modern elektronik och apparater. Vi ser till att allt är installerat enligt gällande standarder för säkerhet och effektivitet.
  • Installation av jordfelsbrytare för ökad säkerhet: Jordfelsbrytare är en viktig komponent i ditt elsystem som skyddar mot elolyckor genom att omedelbart bryta strömmen om ett fel upptäcks.
  • Uppgradering och installation av belysning, inklusive strömbrytare, lampknappar, spotlights, och dimmers: En välplanerad belysning kan förvandla ett rum och skapa den rätta stämningen.
  • Byten av termostater för förbättrad energieffektivitet: Genom att uppgradera till smarta termostater kan du kontrollera din uppvärmning mer effektivt, vilket sparar energi och pengar.
  • Professionell eldragning och tillgänglig eljour för akuta ärenden: Oavsett om du bygger nytt, renoverar eller bara behöver extra hjälp, är vår professionella eldragning och eljourtjänst tillgänglig.
  • Installation av hushållsapparater och specialdesignad belysning för kök och badrum: Vi ser till att dina vitvaror och specialbelysning är korrekt installerade för att maximera både funktion och design. Oavsett om det gäller integrerade system eller fristående enheter, är vårt arbete av högsta kvalitet.
  • Implementering av hållbara lösningar med installation av laddboxar för elbilar och solcellssystem inklusive växelriktare: Vi stödjer hållbara energilösningar genom att erbjuda installation av laddboxar för elbilar och solcellssystem.

Professionella Elinstallationer i Upplands Väsby

Behöver du assistans med elinstallationer? RenovEl erbjuder expertis för alla typer av projekt. Från grundläggande installationer till mer omfattande system översyner, står vårt team redo att leverera tjänster som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar.

Eljour Tillgänglig Dygnet Runt i Upplands Väsby

För oväntade elrelaterade nödsituationer erbjuder vi en 24/7 eljour. Vårt engagerade team av jourelektriker är bara ett samtal bort, redo att hantera allt från strömavbrott till akuta fel i elsystemet med snabba, effektiva lösningar.

Professionella Elinstallationer i Upplands Väsby​

Ditt självklara val av elektriker i Upplands Väsby

Vi strävar efter att vara din bästa elektriker genom att kombinera konkurrenskraftiga priser med lättillgängliga tjänster. Boka din elektriker med några enkla klick eller ett telefonsamtal, få en transparent offert, och njut av vår smidiga betalningslösning. Vi garanterar kvaliteten på vårt arbete och är fullt ansvarsförsäkrade.

Frågor och Svar för Dina Elektrikerbehov

Investera i professionella och kvalitativt utförda elinstallationer är avgörande för både säkerheten och funktionaliteten i ditt hem. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och transparenta offertförslag, anpassade efter arbetskostnad, materialkostnad och eventuella extraarbeten.

Priset beror på projektets omfattning och materialkostnader. Kontakta oss för ett skräddarsydd, kostnadsfritt prisförslag baserat på dina unika behov. Vi är här för att erbjuda rådgivning och ge dig en tydlig bild av de förväntade kostnaderna för ditt projekt.

Vårt team av erfarna elektriker är redo att assistera dig med allt från mindre reparationer till mer omfattande projekt. Vår kunskap och expertis säkerställer att dina elbehov hanteras effektivt och professionellt. Tveka inte att kontakta oss för snabb och pålitlig service.

Kostnaden för att dra om elen varierar stort beroende på husets storlek, projektets omfattning och den befintliga installationens skick. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar baserade på dina specifika önskemål och förutsättningar. För en exakt och kostnadsfri uppskattning, kontakta oss för att diskutera ditt projekt i detalj.

Att välja RenovEl som din elektriker i Upplands Väsby innebär att du väljer en partner som värdesätter hög kvalitet, tillförlitlighet och kundnöjdhet. Vi är engagerade i att använda vår expertis för att leverera lösningar. Oavsett dina elektriska behov, stora som små, är vi här för att erbjuda professionell rådgivning och överlägsen service.
Med RenovEl får du tillgång till omfattande elektrikertjänster, från grundläggande installationer och reparationer till avancerade systemuppdateringar och hållbara energilösningar. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan förbättra och säkra ditt elsystem med kvalitetsarbete du kan lita på.