Elektriker Vaxholm

Söker du efter en elektriker du kan lita på i Vaxholm? RenovEl erbjuder ett team av kunniga elektriker redo att stödja dig med alltifrån små justeringar till stora projekt inom Vaxholm. Vi tillhandahåller expert elinstallation service och en tillgänglig dygnet runt eljour i Vaxholm, allt till konkurrenskraftiga priser och med minimala väntetider.

Din Lokala Elektriker Vaxholm

Tack vare vår lokala närvaro i Vaxholm, kan vi erbjuda en omfattande elinstallation och elservice för alla dina behov.

Från enkla reparationer till avancerade elinstallationer, våra pålitliga och erfarna elektriker levererar snabb och exakt service.

 Vi hanterar allt från elomdragningar och byte av elcentraler till installation av dimmers, jordfelsbrytare, laddboxar och solceller.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Utbudet av Våra Elektrikertjänster i Vaxholm

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av elektrikertjänster i Vaxholm, däribland:

  • Installation och byte av eluttag.
  • Elcentraler och proppskåp.
  • Installation av jordfelsbrytare och all form av belysning inklusive strömbrytare och dimmers.
  • Utbyte av termostater och professionell eldragning.
  • Tillgängliga eljour tjänster.
  • Installation av vitvaror samt belysning för kök och badrum.
  • Installation av laddboxar för elbilar och solcellssystem med växelriktare.

Oavsett dina elektriska behov, vårt team i Vaxholm är här för att tillhandahålla professionell och pålitlig service.

Elinstallation i Vaxholm

Behöver du professionell assistans med elinstallationer i Vaxholm? RenovEl är tillgängliga för alla typer av behov. Våra erfarna elinstallatörer hanterar allt från enklare uppdrag som att sätta upp eluttag och ljussättning till mer involverade projekt som att byta ut elcentraler och genomföra eldragningar och jordningar. Vår dygnet runt-eljour är också redo att assistera med att installera vitvaror och belysning för kök och badrum.

Eljour i Vaxholm 24/7

Vår elektrikerjour i Vaxholm är alltid redo att tackla dina akuta elproblem, dag som natt. För alla situationer som kräver snabb åtgärd, från strömavbrott till fel i elsystemet, erbjuder vårt jourteam snabba och tillförlitliga lösningar. Vi vet hur viktigt det är med tillgänglig och pålitlig elservice när du behöver den som mest.

Elinstallation i Vaxholm​

Varför Välja RenovEl som Din Elektriker i Vaxholm?

Vi strävar efter att vara den ledande elektrikern i Vaxholm genom att erbjuda prisvärd elservice och eljour som är enkla att boka. Hos RenovEl får du en tydlig offert direkt och möjlighet att välja en tid som passar dig. Vi erbjuder även enkla betalningslösningar och garanterar kvaliteten på utfört arbete.

Frågor och Svar

Vad kostar det att anlita en elektriker i Vaxholm? Priserna varierar beroende på projektets omfattning, men vi garanterar konkurrenskraftiga priser och transparenta offerter för alla våra tjänster.

Kontak ta oss för en kostnadsfri offert som är anpassad efter dina specifika behov. Vi strävar efter att ge dig en klar och tydlig uppfattning om de förväntade kostnaderna, utan överraskningar.

Vårt team hos RenovEl står redo att hjälpa till. Med erfarna och behöriga elektriker i Vaxholm kan vi hantera allt från små reparationer till stora, mer komplexa projekt. Tveka inte att nå ut till oss med dina frågor och behov.

Priset för att dra om elen beror på en rad olika faktorer, inklusive projektets storlek och komplexitet samt tillståndet på befintlig elinstallation. Kostnaden kan variera stort, men vi är dedikerade till att erbjuda dig en noggrann och rättvis uppskattning baserad på dina specifika förhållanden.

RenovEl i Vaxholm är din pålitliga partner för alla typer av elektriska tjänster, från akut elhjälp till omfattande elinstallationer. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet står i centrum för allt vi gör, och vi är stolta över att erbjuda innovativa lösningar som möter dagens krav och förväntningar. Vår strävan efter excellens och kontinuerlig utveckling säkerställer att vi alltid ligger i framkant inom elteknik, medan vi erbjuder våra tjänster till konkurrenskraftiga priser.
Att välja RenovEl innebär att du väljer en tjänsteleverantör som sätter dina behov först, med ett fokus på säkerhet, effektivitet och hållbarhet. Oavsett om det handlar om att uppgradera ditt hem med moderna elinstallationer, installera energieffektiva lösningar eller säkerställa att ditt nuvarande system fungerar optimalt, har vi kunskapen, erfarenheten och resurserna för att uppfylla dina krav.
För mer information om våra tjänster eller för att diskutera ditt nästa projekt, kontakta oss idag. Låt oss visa varför RenovEl är det självklara valet för alla som behöver en elektriker i Vaxholm.