Elektriker Järfälla

När det gäller elektrikertjänster i Järfälla, står RenovEl ut som det självklara valet. Vårt team av kvalificerade elektriker är redo att stödja dig i allt från mindre reparationer till omfattande projekt i hela Järfälla. Vi erbjuder högkvalitativ service inom elinstallation och en eljour tillgänglig dygnet runt, allt till konkurrenskraftiga priser.

Lokal elektriker Järfälla​

Vår lokala närvaro i Järfälla innebär att vi kan erbjuda en omfattande elinstallation och elservice som sträcker sig från enkla reparationer till mer komplexa installationer. 

Våra erfarna och pålitliga elektriker är redo att hantera dina behov med precision och effektivitet, oavsett om det gäller att dra om el, byta ut elcentraler, eller installera laddboxar och solceller.

RenovEL Entreprenad AB
4.7
Baserat på 38 recensioner
powered by Google
Salvador M ThexlionSalvador M Thexlion
13:25 26 Mar 24
Fantastiskt bemötande av Bassam och utmärkt utfört jobb. Kommer rekommendera honom till alla nära och kära!// Hussein
Malcolm TorängMalcolm Toräng
07:17 21 Mar 24
xuan nhi Tranxuan nhi Tran
23:11 20 Mar 24
Yousef KifahYousef Kifah
20:05 18 Mar 24
Bra pris, bra elektriker👍
Erik BorgErik Borg
16:01 08 Mar 24
Base fixade elen hos oss - klockrent och smidigt!
kim wallinkim wallin
09:45 03 Mar 24
Jag har alltid varit skeptiskt till hantverkare och rädd för att bli lurad till att betala överpris.Renovel har förändrat min syn på hantverkare helt.De genomförde en kontroll av elen i min lägenhet utan kostnad. Teknikern var otroligt trevlig och lyssnade verkligen på mina behov.Jag hade sedan kontakt med kontoret och fick ett väldigt proffsigt bemötande och ett väldigt bra prisförslag på arbetet.Elektrikern som utförde arbetet var extremt trevlig. Han lyssnade uppmärksamt på mina önskemål, gav förslag på hur han tänkt lösa mina problem.Han utförde arbetet effektivt och städade ordentligt efter sig. Han återkopplade till mig och förklarade på ett pedagogiskt sätt vad han utfört för arbete.Hela Renovel verkar vara genuint måna om att möta kundens behov. Det har varit genomgående fint bemötande från alla delar av företaget. Det känns som dom bryr sig om mig som kund och inte bara vill ta mina pengar.Jag kan varmt rekomendera renovel till andra.
Cecilia SköldCecilia Sköld
10:37 29 Dec 23
Proffsig installation av vår vägglampa och dimmer. Bassam var trevlig och duktig på att städa. Snabb kontakt och utfört arbete. Anlitar dom gärna igen. / Cecilia och Ulf
bassam ALGHANIEMbassam ALGHANIEM
12:29 26 Oct 23
Vi är otroligt nöjda med Renovels professionella och pålitliga tjänster under vår elrenovering i köket och badrummet. Teamet visade sig vara kompetenta och effektiva, och deras expertis inom elteknik var tydlig genom hela processen. Från den noggranna planeringen till den smidiga installationen, imponerade de verkligen på oss med sitt kunnande och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat.
Hans KarlssonHans Karlsson
19:09 23 Oct 23
Under arbetets gång var elektrikern ytterst kompetent och kunnig. De identifierade snabbt och effektivt källan till problemen och föreslog lämpliga lösningar. Jag uppskattade verkligen att de tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket gav mig en klar förståelse för arbetet som utfördes.
js_loader

Omfattande Elektrikertjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster i Järfälla, inklusive installation av eluttag, byte av elcentraler och proppskåp, installation av jordfelsbrytare, olika typer av belysning som strömbrytare, lampknappar, spotlights och dimmers, samt byte av termostat. Vi utför även eldragning, tillhandahåller eljour, kopplar vitvaror, och installerar belysning för både kök och badrum. Dessutom utför vi installation av laddboxar och solceller, inklusive växelriktare, i Järfälla.

Behöver du Elinstallation i Järfälla?

RenovEl är här för att assistera dig med alla dina behov. Våra duktiga elinstallatörer kan hantera allt från mindre uppgifter som att installera eluttag och belysning till större projekt som att byta elcentral och utföra eldragning och jordning. Vi erbjuder även en akut eljour dygnet runt för att snabbt kunna assistera med att koppla vitvaror eller installera belysning i kök och badrum. Kontakta oss idag för att boka en pålitlig och prisvärd elektriker i Järfälla.

Eljour Tillgänglig Dygnet Runt i Järfälla

Eljour Tillgänglig Dygnet Runt i Järfälla

Vår eljour är alltid redo att hantera dina akuta elproblem. Oavsett om det handlar om ett strömavbrott, fel i elsystemet, eller en brännande lukt som kräver omedelbar uppmärksamhet, kan du lita på våra dedikerade jourelektriker för snabba och pålitliga lösningar. Vi förstår vikten av att ha tillgång till en pålitlig elservice när det behövs som mest och vår eljour i Järfälla är tillgänglig 24/7 för din trygghet.

Varför Välja RenovEl som din Elektriker i Järfälla?

Vi är dedikerade till att vara de bästa elektrikerna i Järfälla med konkurrenskraftig prissättning på våra elservice- och eljourtjänster som du enkelt kan boka. Med RenovEl får du en tydlig offert direkt och kan välja en tid som passar dig bäst, allt medan vi erbjuder en smidig betalningslösning, garanti på utfört arbete, och full ansvarsförsäkring.

Vanliga frågor:

Priset för att anlita en elektriker i Järfälla varierar beroende på projektets omfattning. Det är viktigt att investera i professionella och kvalitativt utförda installationer för din säkerhet och funktionalitet. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och transparenta offerter.

Kostnaden för att anlita en elektriker i Järfälla beror på flera faktorer, inklusive arbetets typ och de material som används. För att få en exakt prisuppgift, rekommenderas det att kontakta oss direkt för en gratis offert som är skräddarsydd efter dina specifika behov.

Om du står inför elrelaterade utmaningar eller planerar ett projekt som involverar elinstallationer, är svaret ja. Vårt team av erfarna och behöriga elektriker i Järfälla är redo att hjälpa dig med allt från mindre reparationer till stora projekt, och säkerställer att arbetet utförs säkert och effektivt.

Kostnaden för att dra om el i Järfälla kan variera beroende på projektets storlek, omfattningen av arbetet, och den befintliga elinstallationens skick. För att få en exakt uppskattning av vad ditt projekt kan komma att kosta, är det bäst att kontakta oss för en personlig offert.

RenovEl står ut för vår förmåga att erbjuda högkvalitativa elektrikertjänster med en stark kundfokus. Vi är stolta över att vara ett ledande elektrikerföretag i Järfälla som kan erbjuda innovativa lösningar för alla dina elbehov. Vårt engagemang för kvalitet, tillförlitlighet och kundnöjdhet är vad som driver oss att överträffa förväntningarna gång på gång.
Oavsett om du behöver akut hjälp med elproblem, planerar att uppgradera ditt hem med moderna elinstallationer, eller bara behöver professionell rådgivning om elsystemet i ditt hem eller företag, är RenovEl här för att hjälpa till. Vårt mål är att göra ditt liv enklare och säkrare genom att erbjuda pålitliga och effektiva elektrikertjänster. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig med dina elbehov i Järfälla.